Netflix ταινίες

Netflix ταινίες: Μια “ενοχλητική” και ανατριχιαστική ταινία έχει κάνει την εμφάνιση της στη γνωστή πλατφόρμα και οι χρήστες έχουν τρομάξει αρκετά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ισπανική ταινία “Tin and Tina” η οποία κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα την προηγούμενη εβδομάδα και είναι μια προσαρμογή σε μια ταινία μικρού μήκους του 2013 που έχει την ίδια ονομασία.

Το θρίλερ αφορά την περίοδο του 1980 και ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας η οποία βιώνει μια αποβολή την ημέρα του γάμου της. Ενημερώνεται από τους γιατρούς πως δε θα μπορέσει να κάνει παιδιά και η κατάθλιψη της “χτυπά την πόρτα”.

Ωστόσο, μαζί με τον σύζυγό της θα υιοθετήσουν τα δίδυμα Tin και Tina τα οποία έχουν πολύ αυστηρές, θρησκευτικές πεποιθήσεις και τις μοιράζονται με τους νέους γονείς τους.

Τα δυο παιδιά θα δημιουργήσουν μια περίεργη ενέργεια στο σπίτι του ζευγαριού και μυστήριες αλλά και μαίες καταστάσεις θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους!

Netflix ταινίες – Όσοι έχουν παρακολουθήσει την ταινία έχουν πάθει ένα μικρό σοκ και θεωρούν πως είναι “βαριά”. Είναι ένα νέο project το οποίο καλό θα ήταν να μην το δεις μόνο σου και να έχεις παρέα!

Tσέκαρε και αυτά: