Νικόλας Αγόρου

Ο Νικόλας Αγόρου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τα δυο πρόσωπα τα οποία δε θα δούμε να αγωνίζονται στο επεισόδιο της Δευτέρας 24/4 καθώς υπήρξαν κάποια θέματα με την υγεία τους και δεν κατάφεραν να μπουν στον στίβο μάχης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη και την εκπομπή “Πρωινό μας”, ο “Φραουλίτσας” δέχτηκε επίθεση από σφήκες στο παιχνίδι αλλά είναι καλά στην υγεία του, ενώ η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη είχε στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παίξει.

O Νικόλας Αγόρου, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του και παρόλο που υπήρξε ανησυχία, θα τον δούμε να αγωνίζεται κανονικά τις επόμενες μέρες στα αγωνίσματα. Η Μαριαλένα μάλλον πέρασε πολύ καλά στο πάρτι της Ένωσης καθώς έφαγαν όλοι οι παίκτες πολλά πράγματα και δεν άντεξε το στομάχι της.

Οι συνθήκες στο Survivor All Star δεν είναι και οι καλύτερες και όλοι οι παίκτες βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά με πολλές “απειλές” που αφορούν την υγεία τους. Εκτός από τους τραυματισμούς στα σκληρά αγωνίσματα, πρέπει να είναι προσεκτικοί και με την κατανάλωση τροφών καθώς δεν τρώγονται όλα όσα βρίσκονται στη ζούγκλα ενώ υπάρχουν και ζωύφια τα οποία μπορεί να τους προκαλέσουν κάποια αλλεργία.

 

Τσέκαρε και αυτά: