Νικολέττα Καρρά

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, προχώρησε σε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για την προσωπική της ζωή, στον Σάκη Μπουλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Ως παιδί ήμουν πολύ ήσυχη και μελετηρή. Πάντα θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ποτέ δεν αισθάνθηκα κοριτσάκι. Και ακόμα και τώρα αν με ρωτήσεις μέσα μου αισθάνομαι άντρας. Δεν αισθάνομαι ποτέ θηλυκό. Άλλο που έχω όλα αυτά τα γυναικεία χαρακτηριστικά, ότι θέλω να περιποιούμαι τον εαυτό μου…

Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή με τα αγόρια, αλλά ήμουν και πάρα πολύ ερωτιάρα. Δεν θυμάμαι δηλαδή ποτέ να ξαπλώνω να κοιμηθώ το βράδυ και να μην σκέφτομαι ένα αγοράκι, από το νηπιαγωγείο μέχρι και που μεγάλωσα” ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας η Νικολέττα Καρρά πως: “Εξακολουθώ να θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα μεγαλειώδες, που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πεταλούδες. Από την άλλη από το να έχω ένα σύντροφο ο οποίος δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα, προτιμώ να είμαι μόνη μου. Δηλαδή έχω σύντροφο όταν μαζί του είμαι καλύτερα απ’ ότι είμαι μόνη μου”.

“Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου, δόξα τω Θεώ, είμαι και προσωπικά πολύ καλά, είμαι και επαγγελματικά πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι αφορά τον κάθε έναν άνθρωπο που ανοίγει ένα περιοδικό ή ένα site τι έκανα εγώ με τον σύντροφό μου χθες το βράδυ. Όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει είναι χωρίς την δική μου έγκριση.

Δεν έχω σκεφτεί έναν δεύτερο γάμο, αλλά αν προέκυπτε κιόλας εντάξει μια χαρά. Είναι κάτι όμως που δεν το έχω προγραμματίσει προς το παρόν, αλλά μπορεί και να συμβεί, μπορεί και όχι” αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά στην μητρότητα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η μητρότητα έχει περάσει από το μυαλό μου, δεν προέκυψε βέβαια γιατί έτσι έπρεπε να γίνει μάλλον για κάποιο λόγο, γιατί σαφείς λόγοι δεν υπήρχαν. Δεν έχει φύγει τελείως από το μυαλό μου ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις, έχω λίγο περιθώριο”.

Η Νικολέττα Καρρά ξεκαθάρισε ότι: “Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Κάνω πολύ πιο γελοία πράγματα πια, επειδή το έχω αποδεχτεί ότι είμαι ζηλιάρα, παίρνω τον σύντροφό μου τηλέφωνο για να τον τσεκάρω”.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Σάκη Μπουλά είπε ότι: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που γνώρισα τον Σάκη Μπουλά. Νιώθω πολύ καλά γιατί ήμουν στην παρέα του μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ήμουν στους ανθρώπους που ήμασταν δίπλα του όταν περνούσε τις τελευταίες δύσκολες μέρες και ώρες του. Να είναι καλά εκεί που είναι, είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει και κάνει πλάκα και γελάει ακόμα“.

“Η προσωπική μου εμπειρία μαζί του ήταν μια χαρά, ωστόσο ακούγονταν διάφορα. Δεν ήξερα τι ακριβώς έχει γίνει, δεν ήξερα πόσο σοβαρά ήταν αυτά που έχουν συμβεί. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά γι’ αυτά, καλό θα είναι να μιλάνε οι άνθρωποι που εμπλέκονται άμεσα και όχι εμείς οι γύρω γύρω” είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τσέκαρε και αυτά:

Kim Kardashian: Αγνώριστη στη νέα της φωτογράφιση 

Βασίλης Μπισμπίκης: Χαμός στο Twitter επειδή έβγαλε τη μπλούζα