Θεσσαλία

Θεσσαλία: Στη συμπλήρωση δύο ετών συνεχούς συμμετοχής στην προσπάθεια ενίσχυσης των μελισσοκόμων της Β. Εύβοιας που συγκαταλέγονται μεταξύ των βαρύτερα επηρεασμένων από την πυρκαγιά του 2021, η δράση Beegin στρέφει εκτάκτως την προσοχή και δυνάμεις της στις περιοχές που έπληξε ο Daniel.

Με σταθερό μήνυμα το «Κάνουμε την αρχή!» και φιλοσοφία που θέλει την δράση και την έμπρακτη συνεισφορά τη μόνη απάντηση σε κάθε καταστροφικό γεγονός, το Beegin γίνεται Beegin for Daniel και συναντά όσους και όσες αναζητούν τρόπο να βοηθήσουν εξ’ αποστάσεως τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν.

Απλά και άμεσα, μέσω του beegin.gr ο κάθε ένας μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά με τα χρήματα να πιστώνονται απευθείας στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΗΩ» που αναλαμβάνει την κατεύθυνση της βοήθειας σε γεωργούς και κτηνοτρόφους των περιοχών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παράλληλα, η Endless EC οργανώνει την αποστολή προϊόντων ατομικής υγιεινής και καθαρισμού για την κάλυψη κάποιων πρώτων και άμεσων αναγκών.

«Η προοπτική αναδύεται από τη συμμετοχή. Μπροστά σε γεγονότα που μας «παγώνουν», όπως η κατάσταση τώρα στη Θεσσαλία, η μόνη λύση είναι να κάνει ο κάθε ένας μας ένα πρώτο βήμα προσφοράς, όσο μικρό και αν είναι. Με την αντίληψη αυτή μεταφέρουμε προσωρινά το μηχανισμό του Beegin για τη συμμετοχή στον μετά Daniel αγώνα που ξεκίνησε, προσφέροντας ως εταιρεία και δημιουργώντας παράλληλα ένα shortcut για τους συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν ξέρουν πώς και τί» σημείωσε η Εύη Οικονόμου, Head of Marketing & Sales Modern Trade της Endless EC.

Σημειώνεται πως το Beegin «μεταφέρεται» εκτάκτως στη Θεσσαλία αλλά δεν ξεχνά τη Β. Εύβοια με τους πόρους που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα από τους πολίτες ή τα έσοδα από τις πωλήσεις του limited edition προϊόντος, Bee Comfy, που αποτελεί συνεργασία της Endless με τα ΑΒ Βασιλόπουλος, να ακολουθούν τον αρχικό σχεδιασμό και να αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των εκεί μελισσοκόμων.

Τσέκαρε και αυτά:

Scrambled eggs: Ποιο το μυστικό για να γίνουν σαν ξενοδοχείου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Βασάλο