Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα δει το όνομα του “μπλεγμένο” σε κάποια περίεργη διαδικτυακή απάτη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” ανάρτησε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θέλησε να ενημερώσει τους followers του πως υπάρχει ένας λογαριασμός ο οποίος δεν του ανήκει και πως πρόκειται για μια απάτη.

“Το συγκεκριμένο μήνυμα είναι απάτη παιδιά! Κάντε ένα report”, έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στο μήνυμα το οποίο φέρεται να στάλθηκε σε κάποιον follower, φαίνεται πως κάποιος υποδύεται τον βοηθό του παρουσιαστή και αναφέρει πως θα επιλέξει ειδικούς θαυμαστές για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο παρουσιαστής όπως και πολλά άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz βλέπουν τα ονόματα τους να φιγουράρουν καθημερινά σε πολλές αναρτήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν επιτήδειοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνομα τους με σκοπό να κερδίσουν χρήματα ή να χακάρουν άλλους λογαριασμούς.

Θέλει μεγάλη προσοχή, παίδες, στα social media καθώς υπάρχουν χάκερς και διάφοροι επιτήδειοι οι οποίοι θέλουν να σας εκμεταλλευτούν και να βγάλουν χρήματα ή να απειλούν τον κόσμο για διάφορους λόγους!

Προσοχή!

 

Tσέκαρε και αυτά: