Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος μπορεί να είχαν πολύ καλές σχέσεις όσο ήταν στην Ελλάδα, όμως στο Survivor All Star φαίνεται να μην μπορούν να τα βρουν και η κόντρα τους συνεχίζεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι δυο παίκτες έχουν αρκετή ένταση μεταξύ τους και παρόλο που έχουν προσπαθήσει να βρουν μια κοινή γραμμή επικοινωνίας, δε συμφωνούν σε πολλά πράγματα τα οποία συζητούν στην καλύβα.

Ο Νίκος Μπάρτζης πιστεύει πως ο Ηλίας Μπόγδανος προσπαθεί να πείσει πως κάνει άλλα πράγματα μπροστά στην κάμερα, και άλλα πίσω από αυτήν. Ενώ ο τραγουδιστής θεωρεί ότι ο συμπαίκτης του προσπαθεί να θυματοποιηθεί με σκοπό να πείσει πως κλείνει τις πόρτες για να δείξει ένα άλλο προφίλ προς τα έξω.

Σε άλλα νέα, ένα νέο απαιτητικό αγώνισμα κάνει την εμφάνιση του και η Στέλλα Ανδρεάδου φαίνεται πως τραυματίζεται και όλοι τρέχουν προς το μέρος της για να τη βοηθήσουν.

Στο συμβούλιο ανάβουν τα αίματα καθώς βλέπουμε τον Ηλία να αναφέρει πως προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με το ζευγάρι Ρουμελιώτη-Κατσούλη καθώς υπάρχει αβαντάζ και η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρει πως σε όλες τις αναμετρήσεις των παιδιών όλοι είπαν στον πάγκο πως ο Σάκης Κατσούλης ρίχνει πιο χαλαρά και η Μαριαλένα μένει άφωνη!

Τσέκαρε και αυτά: