Σχέσεις

Όλοι ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο για να συνυπάρχουμε με τους άλλους ανθρώπους, να δημιουργούμε σχέσεις (ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές) και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ζήσουμε! Γιατί πρέπει να ζούμε καθημερινά και να απολαμβάνουμε όλα όσα συμβαίνουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, οι καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε καθημερινά, δεν μπορούμε πάντα να τις διαχειριζόμαστε πάντα με θετικό mindset, ούτε να είμαστε διαρκώς με το χαμόγελο στα χείλη! Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό!

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι επιλέγουν να μην κάνουν σχέσεις και να έρθουν κοντά σε έναν άνθρωπο και οι λόγοι είναι δυο και πολύ σημαντικοί!

#1.Απόρριψη

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να έρθουν κοντά με άλλους! Ωστόσο, φοβούνται να προχωρήσουν τη σχέση τους γιατί φοβούνται πως ο άνθρωπος που έχουν επιλέξει, θα τους απορρίψει!

#2.Προδοσία 

Η προδοσία έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών από εμάς και σε πολλά επίπεδα! Και η φοβία που δημιουργείται, αφήνει ένα τραύμα το οποίο δεν μπορεί να κλείσει εύκολα! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εμπιστευτούμε κάποιον!

Δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε αρνητικά συναισθήματα ή παρελθοντικές καταστάσεις να μας κρατάνε πίσω! Ζήσε τη ζωή σου… όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Τσέκαρε και αυτά: