Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο μέσω του Survivor All Star καθώς το 2021 είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το τότε παιχνίδι διότι τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπορούσε να συνεχίσει! Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στην αμμουδιά, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τα γαλανά μάτια του και την κορμοστασιά του!

Ο επιχειρηματίας και αγρότης από το Ζευγολατιό Κορινθίας ανέβηκε στο σκάφος που οδήγησε όλους τους παίκτες στο νησί και αμέσως ξεκίνησε να σκέφτεται τον έναν και μοναδικό του στόχο! Το έπαθλο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο παιχνίδι συνάντησε πρόσωπα από το Survivor 2021 όπως ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και παρόλο που είχαν τις κόντρες τους στο παρελθόν, τις παραμέρισαν και έπαιξαν το παιχνίδι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο! Από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού παρατηρούσε τους πάντες και τα πάντα και κατέστρωσε τη δική του στρατηγική! Κάτι το οποίο έκαναν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο All Star.

O 28χρόνος παίκτης ήταν από εκείνους που δεν είχαν πρόβλημα να μιλήσουν για όλα όσα συνέβαιναν στην καλύβα και κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένους “εχθρούς”. Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είπε στην παραγωγή για τις φερόμενες παρανομίες των Δαλάκα – Χατζηανδρέου και για κάποια άλλα περιστατικά.

Ήταν ένας παίκτης ο οποίος κινούταν με στρατηγική στα αγωνίσματα και προσπαθούσε να κάνει μαρσαρίσματα τα οποία θα χάριζαν εύκολες νίκες στην ομάδα του! Αυτό που αναφέρουν οι περισσότεροι παίκτες για τον Νίκο Μπάρτζη είναι πως πρόκειται για έναν άνθρωπο “αληθινό” με έντονο λόγο και πολλές φορές χάνει το δίκιο του λόγω των εκφράσεων του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Στο παιχνίδι είχε αρκετές εντάσεις με πολλούς παίκτες και όταν είπε πως είδε την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο στο δάσος, κατηγορήθηκε πως λέει ψέμματα!

Ωστόσο, οι μέρες περνούσαν και εκείνος έκανε παρέα με τον Στάθη Σχίζα και όταν του είπε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του! Όμως, βρήκε παρηγοριά στις συζητήσεις που έκανε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και όταν αποχώρησε και εκείνος έχασε το στήριγμα του και απομονώθηκε, δίνοντας σημασία στο πράγματα που τον ένοιαζε!

Σε πολλά συμβούλια βρέθηκε αντιμέτωπος με πρόσωπα όπως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ λογομάχησε και με τον Ηλία Μπόγδανο με τον οποίο ήταν φίλοι εκτός παιχνιδιού!

Τραυματισμοί, κακουχίες, σκέψεις, εντάσεις, αγωνία! Τα είχε όλα το παιχνίδι για τον Νίκο Μπάρτζη αλλά εκείνος ήταν προσηλωμένος στον στόχο του! Το πρώτο βήμα το έκανε μπαίνοντας στον ημιτελικό του Survivor All Star και έπειτα κάθισε στα σκαμπό δίπλα στον Σάκη Κατσούλη καθώς επιλέχθηκαν ως οι φιναλίστ του τελικού του Survivor All Star!

Τσέκαρε και αυτά: