Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι για πολλούς ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor All Star και ένας από τους θερμούς υποστηρικτές του είναι ο τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος ο οποίος έκανε πάρτι στα social media με την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει συμμετάσχει και αυτός στο ριάλιτι επιβίωσης, με μια ανάρτηση του φρόντισε να ρίξει τα “καρφιά” του προς τον Ηλία Μπόγδανο και τον καλό του φίλο Σάκης Κατσούλη – με τον οποίο φαίνεται να έχει ξενερώσει καθώς είχε έρθει κοντά με τον Γιώργο Κόρομι- και με μια ανάρτηση έδειξε την ξεκάθαρη στήριξη του στον Νίκο Μπάρτζη.

“Αχ Ηλία μου Μπόγδανε έμεινες παγωτό που είπε ο καλός σου φίλος ότι θέλει νικητή τον Σάκη. Μα όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι, δεν υπήρξε ποτέ τελικά φιλία, δεν υπήρξε τίποτα και επιτέλους σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς. Πιο πολύ σήμερα Ηλία μου για σένα στεναχωρήθηκα μέσα στη χαρά χιλιάδων εδώ μέσα αυτοί είσαστε. Μόνο Νίκος κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αλλά εμείς μόνο Νίκος με την αλήθεια”.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν αποκλείεται να φτάσει στον τελικό και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πορεία του στο παιχνίδι!

Τσέκαρε και αυτά: