Φράουλες

Οι φράουλες και γενικότερα τα μούρα, είναι από τα καλύτερα φρούτα που μπορεί να έχει κάποιος στο ψυγείο του καθώς περιέχουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και είναι ένα γρήγορο σνακ για να κατευνάσουμε τη λιγούρα μας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο TikTok βρίσκουμε πλέον πολύ χρήσιμες συμβουλές που αφορούν σε διάφορα πράγματα στο σπίτι και αυτή τη φορά, θα μάθεις πως να διατηρείς τα διάφορα μούρα για τουλάχιστον μια εβδομάδα στο ψυγείο!

Σύμφωνα με την Nicole Modic, η οποία είναι TikToker και δίνει πολύ χρήσιμες συμβουλές, μπορούμε να μην πλύνουμε τις φράουλες μας αν έχουμε σκοπό να τις καταναλώσουμε μέσα σε λίγες ώρες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι πετάξουμε τις μουχλιασμένες από το κεσεδάκι και να προσθέσουμε μια χαρτοπετσέτα από πάνω τους για να απορροφηθεί η υγρασία.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε τα κόκκινα αγαπημένα μας φρούτα για να κρατήσουν για μια εβδομάδα:

Βάζουμε σε ένα μπολ τα μούρα μας (όποια και αν είναι αυτά) και προσθέτουμε νερό μέχρι να γεμίσει το μπολ. Προσθέτουμε μισή κούπα ξύδι και τα αφήνουμε μέσα για 10 λεπτά τουλάχιστον.

Έπειτα ξεπλένεις τις φράουλες και τις τοποθετείς σε ένα δοχείο όπου και βάζεις μα χαρτοπετσέτα στη βάση και μια ενδιάμεσα!

@kalejunkie Replying to @emtill_1130 everything youve ever wanted to know about berries! #producetips #producehacks #berries #berryhack #foodhacks ♬ Au Revoir – Sweet After Tears

Δοκίμασε το!

Tσέκαρε και αυτά: