Νίκος Μπάρτζης

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” ήταν η πρώην All Star, Ρία Κολοβού, η οποία κλήθηκε να μιλήσει για κάποια πρόσωπα όπως είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος. 

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Νίκος Παρτσόλης ζήτησε από την επιχειρηματία να πει τη γνώμη της για τρία πρόσωπα τα οποία απασχολούν πολύ και θέλησε να ξεκινήσει μιλώντας για τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας:

“Είναι ένα παιδί το οποίο ότι έχει να σου πει, θα στο πει μπροστά σου. Αρχικά μπορεί να μην κάναμε την καλύτερη αρχή, αλλά στη συνέχεια κατάλαβα άλλα πράγματα μετά από αυτά που έζησα μαζί του. Το εκτίμησα εγώ αυτό και μου άρεσε ο χαρακτήρας που έχει ο Νίκος Μπάρτζης”. 

Όσο αφορά τον Ηλία Μπόγδανο, η Ρία Κολοβού αποκάλυψε πως έκαναν αρχικά παρέα αλλά όταν πήγε στην κόκκινη ομάδα, απομακρύνθηκαν. Δεν ήξερε για το χαρτάκι μέχρι την ημέρα που ο Ατζούν τους μίλησε στο συμβούλιο και τον αποκαλεί ένα πολύ ευχάριστο παιδί.

Μάλιστα, η Ρία Κολοβού αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας πως είναι σχεδόν φίλος με όλους και για αυτό το λόγο ίσως να μην ψηφίζεται τόσο πολύ σε σχέση με άλλους!

Τσέκαρε και αυτά: