Νίνο

Ο Νίνο είναι Έλληνας καλλιτέχνης ο οποίος έγινε γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο “Fame Story” το 2002 και απότε τότε κατάφερε να δημιουργήσει ένα τεράστιο fan base το οποίο τον ακολουθεί πιστά μέχρι και σήμερα! Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος ο οποίος το 2003 ήταν ο πιο “διάσημος άνθρωπος” στην Ελλάδα και η πορεία του είναι μόνο ανοδική!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο καλλιτέχνης είναι ένας άνθρωπος που πάντα απασχολεί με τις δηλώσεις του και κατά καιρούς έχει δεχτεί έντονη κριτική από τους τουιτεράδες όμως εκείνος δεν δίνει σημασία και στηρίζει την άποψη του.

Νίνο – Βιογραφικό, Instagram, το πραγματικό όνομα, το διαζύγιο, καταγωγή, τα παιδιά, το Fame story

Ο Στέφανος – Σακελλάριος Ξυπόλιτάς (το πραγματικό του όνομα) γεννήθηκε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και μεγάλωσε στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο. Από μικρή ηλικία ήταν μια αντίθεση ψυχή και το τραγούδι ήταν η μεγάλη του αγάπη. Ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία και μέχρι τα 16 του ήξερε να παίζει πολλά όργανα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

Το Fame Story

Ο Νίνο προτού μπει στο ριάλιτι μουσικής του ANT1, είχε εμφανιστεί σε μαγαζιά της Ρόδου και της Αθήνας, όμως η καριέρα του ξεκίνησε μετά το παιχνίδι!

Όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι “Fame Story” , το κοινό τον “προστάτευε” καθώς ήταν ο αγαπημένος του κάθε εβδομάδα αλλά ήθελε πολύ γρήγορα να φύγει και με μια κίνηση έκανε όλο τον κόσμο να μείνει άφωνο!

Ο καλλιτέχνης δεν είχε εμφανιστεί στην αρχή του ντουέτου που είχε με τη Φωτεινή και μπήκε κατά τη διάρκεια του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον βάλει η παραγωγή υποψήφιο και το κοινό τον ψήφισε να φύγει.

Στις 24/11/2002 τραγούδησε το κομμάτι “Ομολογώ” και αποχώρησε και την επόμενη μέρα έγινε πανικός με τις θαυμάστριες του! Πολύ γρήγορα κυκλοφόρησε το άλμπουμ του και οι γυναίκες είχαν πάθει έρωτα μαζί του.

Ο γάμος με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

Ο τραγουδιστής δεν είχε απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή, όμως όταν αποφάσισε να παντρευτεί τη Χρυσή Βαρδινογιάνννη έγινε πανικός! Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2012 και χώρισε το 2017. Έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά και προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι γονείς για αυτά.

Το βίντεο κλιπ για το “Φοβάμαι”

Μια από τις τεράστιες επιτυχίες του καλλιτέχνη είναι το τραγούδι “Φοβάμαι” και το βίντεο κλιπ του είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο καθώς απουσίαζε έναν άνθρωπο ο οποίος βρισκόταν σε ψυχιατρική κλινική και ήταν αρκετά έντονο!

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι ψυχίατροι οι οποίοι έστειλαν μέσω της Προέδρου τους εξώδικό για να κατέβει το βίντεο γιατί θίγονται οι ασθενείς. αλλά ο τραγουδιστής είχε πει πως το βιντεο κλιπ έδειχνε στο ελάχιστο όλα όσα περνούν οι ασθενείς στις κλινικές.

Οι μικρές πίστες

Ο Νίνο είναι ένας από τους καλλιτέχνες που επέλεξε να εμφανίζεται σε μικρότερες πίστες και να είναι πιο κοντά στον κόσμο γιατί του αρέσει όλο το κλίμα της παρέας! Συνεργάζεται με πολλούς νέους ανθρώπους και επιλέγει να δημιουργεί ιδιαίτερα κομμάτια!

Είναι αντισυμβατικός, κουλ και μας αρέσει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: