Survivor All Star

Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 8 Ιανουαρίου μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, και μπορεί να δούμε το φημισμένο “νησί της απομόνωσης” το οποίο δεν είναι άγνωστο στην παγκόσμια κοινότητα που παρακολουθεί τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτπο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως το ριάλιτι επιβίωσης θα είναι το πιο σκληρό που έχουμε δει, και αναμένεται να περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές οι παίκτες που θα συμμετάσχουν. Η παραγωγή αποφάσισε να δώσει σκληρό ριάλιτι αλλά και σκληρά αγωνίσματα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικοί κοινού στα ύψη ενώ μια νέα συνθήκη ενδέχεται να εμφανιστεί και θα είναι άγνωστη ακόμη και για τους “παλιούς’.

Το “νησί της απομόνωσης” είναι ένα μέρος όπου ένας παίκτης ή δυο για στην ουσία περιμένουν να δουν αν θα ξαναμπούν στο παιχνίδι. Είναι για παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει και απλά η παραγωγή τους κρατά στο νησί και με κάποιες δοκιμασίες τους επιτρέπει να ξαναμπούν.

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας”, αναφέρθηκε στο νησί και δήλωσε χαρακτηριστικά :

“Το νησί της απομόνωσης υπάρχει στο φορμάτ του Survivor. Κάποιοι παίκτες που φεύγουν από το παιχνίδι πηγαίνουν εκεί και υπάρχει ένας τρόπος 1-2 από αυτούς να καταφέρουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Είναι πολύ άσχημα. Πολύ χειρότερα από το νησί των υπόλοιπων. Αυτό γίνεται στο τούρκικο Survivor. Εγώ δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι σε εμάς, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα”.

Tσέκαρε και αυτά :

Πάρκο ελαφιών Κοζάνη : Η χριστουγεννιάτικη απόδραση

Google αναζητήσεις 2022 : Ποιες δίαιτες έψαξαν