Nothing But Thieves

Οι rock stars, Nothing But Thieves, μόλις κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο 4ο studio album τους ‘Dead Club City’ μέσω της Panik Records/Sony Music.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η νέα τους δουλειά περιλαμβάνει τα singles ‘Welcome to the DCC’ και ‘Overcome’, καθώς και το πιο πρόσφατο ‘Tomorrow Is Closed’. Μετά από 10 χρόνια δισκογραφίας, η μπάντα ποτέ ξανά δεν ακουγόταν πιο εμπνευσμένη και περιπετειώδης όσο ακούγεται στο ‘Dead Club City’ – καλώς ήρθατε στη νέα εποχή των Nothing But Thieves.

Τσέκαρε το εδώ! 

Με στίχους άκρως κοινωνικούς κι ένα πιο experimental ήχο, οι Nothing But Thieves αναδεικνύουν μια νέα κατεύθυνση στην μουσική τους με το 1ο single του album ‘Welcome to the DCC’. Το τραγούδι προστέθηκε στην A-List των ραδιοφώνων Radio 1 και Radio X και παράλληλα αποτελεί το τραγούδι με το μεγαλύτερο airplay για την μπάντα μέχρι σήμερα. Το πρόσφατο single ‘Overcome’ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην B-List του Radio 1, ενώ το group έκανε μία εμφάνιση στο Radio 1’s Big Weekend στο Dundee, όπου τραγούδησαν ζωντανά και τις δύο επιτυχίες.

Μέσα από τα 11 tracks του ‘Dead Club City’, η μπάντα μιλάει για θέματα όπως διαφήμιση, ενότητα, κουλτούρα του διαδικτύου, μουσική βιομηχανία, πολιτική, απόδραση από την καθημερινότητα αλλά και την αλλαγή στη καθημερινή μας ζωή. Με την επιμέλεια του group, οι ιστορίες, τα θέματα και η σύνδεση όλων στο ‘Dead Club City’ γίνεται μέσω του εξωφύλλου, των video αλλά και το γενικό concept πίσω από το album.

Η παραγωγή και η ηχογράφηση του album έγινε από τους από τους Dom Craik, John Gilmore και Mike Crossey σε διάστημα 6 μηνών στα Kyoto Studios του Essex. Τα 11 τραγούδια παίρνουν ζωή από μεγάλες ιδέες, pop, soul και hip hop ήχους που δένουν απόλυτα με τα φωνητικά του μοναδικού Conor. Πέρα από τα singles ‘Welcome to the DCC’, ‘Overcome’ και ‘Keeping You Around’, το album περιέχει το επικό prog-funk track ‘Pop The Balloon’, το οποίο δείχνει μια πιο ώριμη πλευρά του album σε αντίθεση με το παιχνιδιάρικο ‘City Haunts’, το οποίο αποτυπώνει την soul πλευρά της φωνής του Conor.

Tσέκαρε και αυτά: