Νταμιάνο Νταβίντ

Ο Νταμιάνο Νταβίντ κατάφερε να ταράξει την Ευρώπη πριν από λίγο χρόνια με το συγκρότημα του “Maneskin” καθώς κέρδισαν με το τραγούδι “Zitti E Buoni” τη Eurovision 2021! Και εκ τότε έχει εκτοξευτεί η καριέρα τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια νέα είδηση έρχεται να ταράξει τα νερά της παγκόσμιας showbiz καθώς ο frontman του συγκροτήματος από την Ιταλία, απαθανατίστηκε να φιλιέται με μια γυναίκα σε κλαμπ… και δεν ήταν η Τζόρτζια Σολέρι η οποία ήταν η αρραβωνιαστικιά του! Και λέμε “ήταν” διότι έχουν χωρίσει!

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale – valeeebarba

Στο TikTok έχει γίνει viral το βίντεο όπου ο Νταμιάνο Νταβίντ ανταλάσσει “καυτά φιλιά” με το μοντέλο Μαρτίνα Ταλιένι, είναι 22 ετών και έχει στενές σχέσεις με τη Βικτόρια Ντε Αντζέλις.

Η πρώην του Νταμιάνο έχει ήδη κάνει unfollow στο Instagram όλα τα μέλη των Maneskin και δε φαίνεται να θέλει να ασχοληθεί άλλο με την “προδοσία”! Ωστόσο, ο Νταμιάνο θέλησε μέσω Instagram να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και έγραψε στα εξής:

“Λυπάμαι πολύ που κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο. Δεν ήθελα να χειριστώ έτσι την κατάσταση. Ήταν λάθος μου. Δεν υπήρξαν προδοσίες κανενός είδους. Ελπίζω αυτό που συνέβη να μην επηρεάσει την εικόνα της Τζόρτζια. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα αυτής της στιγμής” .

To ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει προτού εκείνος εντοπιστεί να δίνει παθιασμένα φιλιά στο μοντέλο!

Τσέκαρε και αυτά: