Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι το νέο πρόσωπο που εισέβαλε στον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσει τις αντοχέ του και τα όρια του στο reality επιβίωσης, Survivor.

O Ντάνιελ Νούρκα είναι μόλις 27 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Μετακόμισε όμως στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του από την ηλικία των 5 ετών και νιώθει την Ελλάδα σαν πατρίδα του πλέον.

Είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας. Εκεί είχε και τα πρώτα σχολικά του βήματα, αλλά όταν τελείωσε αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα πια για να δοκιμάσει την τύχη του.

Εδώ στην Αθήνα ο 27χρονος νέος παίκτης του Survivor σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Εκτός όμως από τις σπουδές του, τον είχε κερδίσει και ο αθλητισμός. Άρχισε να παίζει ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο, αλλά παρά τις σπουδές του και τη μεγάλη του αγάπη για το συγκεκριμένο άθλημα, τον κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής.

Έτσι λοιπόν σχεδόν παράλληλα με τις σπουδές του, αποφάσισε να πάει και σε μία δραματική σχολή. Μάλιστα, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε επιτυχημένη σειρά. Αυτό ήταν μόνο η αρχή όμως για τον Ντάνιελ Νούρκα και εν συνεχεία ακολούθησαν κι άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Παράλληλα, ασχολείται με το modelling το οποίο προέκυψε τυχαία στη ζωή του. Φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο θα του λείψουν πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα και τα burgers που τους έχει τεράστια αδυναμία! Έρχεται στο Survivor για να δοκιμάσει τα όρια του.

Τσέκαρε κι αυτά:

Ζώδια 2024: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Survivor: Αυτοί είναι οι πρώτοι 20 παίκτες του παιχνιδιού