Khay Be

Ο ανερχόμενος ράπερ Khay Be μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της ραπ σκηνής στην Ελλάδα παρουσιάζοντας την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά, η οποία μόλις κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το debut album του Khay Be με τίτλο “VORIA MERIA” περιλαμβάνει το ήδη γνωστό single “Pillow”, το ομότιτλο “VORIA MERIA” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες και μπήκε στις δημοφιλέστερες editorial λίστες του Spotify καθώς και 5 ολοκαίνουργια tracks με συμμετοχές από τους Lil Koni, Wolf, & Lis.

Δείτε το official video του “Voria Meria” στο YouTube:

Tracklist

VORIA MERIA (Prod. Grove)
Den Eimai Se Fash ft. Lil Koni (prod. MUNEYLXRD)
Fosho (prod. Ortiz)
Honey (prod. MUNEYLXRD)
20Twenty feat. Wolf (prod. Grove)
Pillow (prod. Grove)
Stash ft. Lis (prod. Grove)

Βρείτε το album “VORIA MERIA” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://khaybe.lnk.to/VORIAMERIA_PR

Λίγα λόγια για τον Khay Be

Ο ράπερ Khay Be γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική ερασιτεχνικά στα 16.

Στα 17 του μετακόμισε στην Αγγλία σε μια πόλη Βόρεια του Λονδίνου και εκεί πέρασε τα επόμενα 3 χρόνια της ζωής του. Αυτό τον βοήθησε πολύ να αναπτυχθεί μουσικά, αφού ήρθε σε επαφή με την Αγγλική σκηνή και κυρίως του έδωσε τα εφόδια να κινείται μόνος του και ανεξάρτητος. Μέσα σε αυτό το διάστημα γυρνούσε στην Ελλάδα τακτικά κρατώντας επαφή με την μουσική και κάνοντας ηχογραφήσεις. Έτσι ήρθε η πρώτη του επαφή με άτομα από την ραπ σκηνή. Στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα και ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε διάφορα project με τον Πέτρο Βινάκο στο Destiny Studio, ενώ τον Ιούλιο του 2020 κυκλοφόρησε ως independent artist το “LOKO” σε συνεργασία με τον Lis και τον MuneyLxrd το οποίο ξεπέρασε τα 150K streams στο Spotify.

Λίγο καιρό μετά υπέγραψε και το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI, a Universal Music Company, από την οποία μόλις κυκλοφόρησε το debut album του με τίτλο “VORIA MERIA”.