οδήγηση

Η οδήγηση είναι για πολλούς μια ευχάριστη δραστηριότητα και επιλέγουν πολλές φορές να ταξιδέψουν με το όχημα τους σε διάφορα μέρη για να κάνουν διακοπές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όταν οδηγούμε μέσα στην πόλη, έχουμε την τάση να ανοίγουμε τα παράθυρα μας καθώς θέλουμε να καπνίσουμε ή να ακούμε τι συμβαίνει έξω, και αυτό δεν είναι κακό διότι δεν αναπτύξουμε μεγάλες ταχύτητες με αποτέλεσμα να μην καίμε βενζίνη σε βαθμό που θα μας οδηγήσει στο βενζινάδικο μέσα σε μια μέρα.

Ωστόσο, όταν επιλέγουμε να κάνουμε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο, πρέπει να κλείνουμε τα παράθυρα μας διότι αναπτύξουμε μεγάλες ταχύτητες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καίμε περισσότερη βενζίνη.

Σύμφωνα με δοκιμές που έχουν γίνει μέσα στα χρόνια, όσοι οδηγοί αναλύσουν ταχύτητες άνω των 90 χιλιομέτρων και οδηγούν με το παράθυρο ανοιχτό καταναλώνουν περισσότερη βενζίνη σε σχέση με αυτούς που οδηγούν με το παράθυρο κλειστό.

Παράλληλα, είναι πολλοί οι ειδικοί οι οποίοι ζητούν από τους οδηγούς να μην οδηγούν με τα παράθυρα ανοιχτά όταν ξεκινά η οδήγηση διότι η ηχορύπανση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ακοή!

Τσέκαρε και αυτά: