Όλγα Κοτλιδά

H Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια του “My Style Rocks” και ανεβαίνει και αυτή με τη σειρά της στο “πάνθεον” των νικητριών του ριάλιτι μόδας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια που βρέθηκε στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα, όταν άκουσε από το στόμα της Κατερίνας Καραβάτου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της και τον ενθουσιασμό της για τη μεγάλη νίκη!

Οι κριτές του ριάλιτι έσπευσαν αμέσως στο πλευρό της για να την αγκαλιάσουν ενώ η Emilia Vodos ήταν και αυτή δίπλα της και φάνηκε πολύ χαρούμενη παρόλο που δεν κέρδισε!

Η Όλγα Κοτλιδά εντυπωσίασε τους κριτές με την επιλογή του ρούχο στη δεύτερη ενότητα του τελικού καθώς φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο ήταν “διπλής όψης” και πήρε 3 πεντάρια.

Ο κόσμος μέσω της ψηφοφορίας φάνηκε να θέλει την Όλγα για νικήτρια και μέσω του Instagram έκανε την πρώτη της ανάρτηση ως νικήτρια γράφοντας.

“Τόση τιμή, τόσο ταπεινή”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kotlida (@olga.kotlida)

Η παίκτρια ήταν από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού στα σκαμπό και κατάφερε να εντυπωσιάσει, να προκαλέσει αντιδράσεις, να συγκινήσει και να δείξει όλα όσα ήθελε με τον δικό της τρόπο στον κόσμο και τους κριτές!

Συγχαρητήρια στο κορίτσι όπως και σε όλες τις παίκτριες!

Tσέκαρε και αυτά: