Όλγα Κοτλιδά

Η Όλγα Κοτλιδά είναι το κορίτσι με τις αναλογίες μοντέλου που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο του “Μy Style Rocks”. Και από ότι φαίνεται, διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της αφού τα επαγγλεματικά της έχουν μπει σε μια πολύ όμορφη σειρά ενώ και στα προσωπικά φαίνεται να πηγαίνουν καλά τα πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όπως γνωρίζεις, έχουμε “μάτια” παντού (ήμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε την ιδιαίτερη σχέση που είχε η Ειρήνη Καζάκη με Έλληνα σχεδιαστή) και κάνουμε τις βόλτες μας δεξιά και αριστερά παρατηρώντας τα πάντα!

Η Όλγα Κοτλιδά έχει ξεκινήσει συνεργασία με το γνωστό brand κοσμημάτων “VoyJewellery” το οποίο έχει δημιουργήσει ο Έλληνας σχεδιαστής, Στράτης Βογιατζής! Και από ότι φαίνεται, είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες αφού τα “ματάκια” μας τους είδαν να περπατούν χεράκι-χεράκι στη Νάξο και να είναι πολύ κοντά! Υπάρχουν και πολλά stories στο instagram τα οποία “μαρτυρούν” πως τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια φιλία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratis Voy (@stratisvoy)

Η ίδια είχε αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή ενώ προσπαθεί όσο μπορεί να την προφυλάξει γιατί είναι πολύ χαρούμενη! Όμως, ο κόσμος μιλά και δε γινόταν να μη σου πούμε τι συμβαίνει!

Ο Στράτης Βογιατζής είναι ένας από τους πιο influential Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων καθώς δημιουργεί συλλογές οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την ίδια τη ζωή και από τα ερεθίσματα που λαμβάνει καθημερινά! Τις δημιουργίες του έχουν φορέσει πολλοί και γνωστοί celebrities της εγχώριας και της παγκόσμιας showbiz ενώ ο ίδιος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μοντέλο των συλλογών του αφού είναι κούκλος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stratis Voy (@stratisvoy)

Πρόκειται για έναν άνδρα ψηλό, μελαχρινό, με πολύ ιδιαίτερα τατουάζ να κοσμούν το σώμα του και το στιλ του είναι πραγματικά… ροκ και άκρως μινιμαλιστικό με τόνους πιο σύγχρονους! Είναι ένας άνδρας ο οποίος κάθε γυναίκα θα ήθελε στο πλευρό της, αλλά όπως όλα δείχνουν η Όλγα Κοτλιδά είναι αυτή με την οποία έχει έρθει κοντά!

Οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση σχετικά με την ιδιαίτερη σχέση τους, ωστόσο, τα stories δίνουν και παίρνουν σχετικά με τα κοσμήματα που έχουν δημιουργήσει μαζί! Μάλιστα, σε μια ανάρτηση που έχει γίνει, βλέπουμε τη νικήτρια του ριάλιτι μόδας να ποζάρει στο κρεββάτι ενώ την ακουμπά το χέρι του σχεδιαστή το οποίο έχει ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ!

Τα παιδιά φέρεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά και κάνουν μαζί πράγματα τα οποία είναι fashion… και όχι μόνο!

Tσέκαρε και αυτά: