Ειρήνη Καζάκη

Η Ειρήνη Καζάκη είναι μια από τις παίκτριες του “My Style Rocks” που έχει καταφέρει να απασχολήσει με τις εμφανίσεις της και με τον τρόπο που σχολιάζει τις εμφανίσεις των άλλων παικτριών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας που έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με lip gloss έχει έρθει στην Αθήνα με σκοπό να δείξει το στιλ της. Και πολλοί είναι αυτοί που την αναγνωρίζουν στο δρόμο και θέλουν να τη γνωρίσουν γιατί φαίνεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν αρχίσει να οργιάζουν για μια ενδεχόμενη σχέση της παίκτριας του ριάλιτι μόδας με γνωστό Έλληνα σχεδιαστή.

Η Ειρήνη Καζάκη φέρεται να έχει βρεθεί στο Κολωνάκι με τον γνωστό σχεδιαστή, Δημήτριο Ορδουλίδη, και σε διάφορα σημεία των Αθηνών όπου ήταν πάντα μόνοι τους ενώ την έχουν πετύχει σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι μαζί του ενώ πηγές αναφέρουν πως σε κάθε τους εμφάνιση ήταν πολύ κοντά. Μάλιστα, φέρεται να είναι και ο συνδετικός κρίκος για να γνωρίσει ένα πολύ σημαντικό άτομο με το οποίο συνεργάστηκε για να μπορεί να ολοκληρώσει κάποια looks στο παιχνίδι.

Ο Δημήτριος Ορδουλίδης είναι ένας σχεδιαστής μόδας ο οποίος έχει καταφέρει να ντύσει πολλά γνωστά ονόματα στο χώρο της ελληνικής showbiz και η αισθητική του θεωρείται απαράμιλλη και άκρως ιδιαίτερη.

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση των δυο αυτών ανθρώπων ενώ πηγές αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα έχουν “κόψει” τις δημόσιες εμφανίσεις.

Προς το παρόν καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει αν όντως υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους, αλλά ο κόσμος που τους έχει δει μαζί κάνει λόγο για μια ιδιαίτερη έλξη.

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας παραμένει στο παιχνίδι και θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του διαγωνισμού

Who said this? Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη

Τσέκαρε και αυτά: