Όλγα Κοτλιδά

H Όλγα Κοτλιδά πήρε το έπαθλο του “My Style Rocks” και έχει αρχίσει να κάνει ιδιαίτερες συνεργασίες τις οποίες παρουσιάζει μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στα social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η νικήτρια του ριάλιτι μόδας που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ και αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν, έχοντας έναν κριτή μείον καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησε για να παρουσιάσει το Shopping Star, επέλεξε να στολίσει τα δόντια της με κοσμήματα.

Η Όλγα Κοτλιδά επέλεξε να φορέσει στα δόντια της ασημένιες θήκες οι οποίες θυμίζουν τα δόντια που έχουν τα βαμπίρ στις ταινίες που βλέπουμε.

Η στυλίστρια και πλέον δεινή instagrammer σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε συγκινήσει τον κόσμο διότι αφιέρωσε τη νίκη της στη μαμά της η οποία έχει φύγει από τη ζωή:

“Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το περίμενα πάρα πολύ και το περίμενα από την πρώτη στιγμή. Το ήθελα και πάλεψα για τη νίκη. Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο.«Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον φύλακα άγγελο μου, την μητέρα μου η οποία μου έχει διδάξει να είμαι πολεμίστρια. Δεν είναι στη ζωή και πραγματικά αυτό είναι το γεγονός που με οδήγησε στην Αθήνα και πλέον στη νίκη μου στο My Style Rocks”.

Τσέκαρε και αυτά: