Ορέστης Χαλκιάς

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι ένας νέος Έλληνας ηθοποιός ο οποίος κατάφερε να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση μέσω της συμμετοχής του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro” όπου υποδύεται τον “Αντώνη”. Είναι ένας εναλλακτικός τύπος που αρέσει πολύ στον κόσμο και καταφέρνει να κερδίζει καθημερινά πολλούς followers στον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο Instagram.

Ο ηθοποιός συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς κάνει πράγματα τα οποία είναι ιδιαίτερα και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά από εκείνον στη συνέχει της καριέρας του.

Ορέστης Χαλκιάς – Βιογραφικό, οι γνωστοί γονείς, Instagram, σύντροφος, ηλικία

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 30 ετών και μεγάλωσε στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία και από μικρή ηλικία γνώρισε τον χώρο της υποκριτικής καθώς οι γονείς του είναι άνθρωποι της τέχνης. Οι γονείς του είναι ο Κώστας Χαλκιάς και η Όλγα Αλεξανδροπούλου και έχουν μεγάλη αδυναμία στο γιο τους και τον στήριξαν.

Ως παιδί ήταν “τρελό”, όπως έχει δηλώσει και τα σχολικά χρόνια του ήταν πολύ ιδιαίτερα! Ο πατέρας του έκανε θέατρο στο σχολείο που πήγαινε.

Για τους γονείς του μιλά με πολύ γλυκά λόγια και για εκείνον ήταν μονόδρομος η υποκριτική καθώς συμμετείχε στη θεατρική ομάδα της Πυλαίας. Για εκείνον, το θέατρο ήταν το μόνο πλαίσιο το οποίο καταλάβαινε και παρόλο που ήταν ζιζάνιο, κατάφερε να ασχοληθεί σοβαρά.

Έχει έναν αδερφό και μια ετεροθαλή αδερφή και κανένα από τα δυο πρόσωπα δεν ασχολείται με την υποκριτική.

Οι σπουδές

Ο Ορέστης σπούδασε στη δραματική σχολή του θεάτρου Βορείου Ελλάδος και έχει συμμετάσχω σε πολλά σεμινάρια γνωστών καλλιτεχνών. Έχει κάνει σεμινάρια με τους Σαββίνα Γιαννάτου, Σίμου Κακάλα, Νικολάι Καπρόβ και Εμιλιάνο Μπρατζίνο.

Η μουσική είναι μεγάλη του αγάπη και έχει πολλές γνώσεις πάνω σε αυτή! Γνωρίζει ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρα, και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής.

Η προσωπική ζωή

Ο Ορέστης Χαλκιάς έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διότι θέλει να απασχολεί με τη δουλειά του και μόνο και στο Instagram παρουσιάζει περισσότερο τις δουλειές του.

Η σύντροφος του ονομάζεται Δάφνη, είναι και εκείνη ηθοποιός και είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια.

Η καριέρα

Ο Ορέστης έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έγινε πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της σειράς “Ήλιος”. Πλέον, είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί κάποιος να δει στο Netflix, αφού συμμετέχει στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro”.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ο άνθρωπος που τον πρότεινε στη σειρά τυ Χριστόφορου Παπακαλιάτη όπως έχει πει και κατάφερε να λειτουργήσει πολύ καλά στο ρόλο του Αντώνη.

Νέος, ωραίος και ταλαντούχος! Τι άλλο να θέλει στη ζωή του ένας άνθρωπος για να μπορέσει να πετύχει στον χώρο της υποκριτικής!

Τσέκαρε και αυτά: