Παγιδευμένοι

Οι Παγιδευμένοι έρχονται με ένα νέο συνταρακτικό επεισόδιο τη Δευτέρα και ο Ανδρέας καταφέρνει να εντοπίσει το σήμα των κινητών των παιδιών.

Τι θα δούμε στο επεισίδιο της σειράς Παγιδευμένοι τη Δευτέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 27

Η ξαφνική εμφάνιση της Νεφέλης και η κατάθεσή της, πριν μιλήσει με τους υπόλοιπους, δημιουργεί κενά στην υπόθεση του Άκη.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αρχίζουν, πλέον, να βεβαιώνονται ότι κάτι τους κρύβουν οι δικοί τους άνθρωποι. Η διαρροή στον κίτρινο Τύπο της σχέσης του Σταύρου και της Αγγελικής τούς φέρνει σε αδιέξοδο.

Ο Ανδρέας εντοπίζει το σήμα των κινητών των παιδιών και συνειδητοποιεί ότι δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας του Άκη.

Η Υβόννη γνωρίζει στον Αλέκο τον Ιάσονα και του αποκαλύπτουν ότι είναι γιος του. Είναι αλήθεια; Παράλληλα, η Άννα με τον Σωτήρη βρίσκουν τον Περικλή, ο οποίος τους βεβαιώνει ότι ο Νίκος λέει ψέματα για τον πυροβολισμό. Η Άννα πάει αποφασισμένη στο πατρικό της για να μάθει την αλήθεια.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ερευνούν το κτίριο, στο οποίο σκοτώθηκε ο Άκης. Θα ανακαλύψουν την αλήθεια; Πόσο καλά έχουν εξαφανίσει οι δικοί τους τα ίχνη τους;

Τσέκαρε κι αυτά: