Κάνε ότι κοιμάσαι

Η σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι έρχεται τη Δευτέρα με ένα νέο επεισόδιο και ο Μάκης ζητάει από τον Αχιλλέα να τον αφήσει να παραιτηθεί από το Κολέγιο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο τη Δευτέρα στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 35ο: Η Άννα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για να ανοίξει τις προηγούμενες υποθέσεις κατηγορίας του Λημνιού. Η Χρύσα ανησυχεί με την επιμονή της. Ο Πέτρος καταλαβαίνει ποιος δίνει πληροφορίες στην Άννα για το παρελθόν του Λημνιού και την προειδοποιεί ότι θα γυρίσει εναντίον της. Τι ξέρει για τους συνεργάτες της;

Η Λέτα μαθαίνει για τον πραγματικό πατέρα του Γιώργου και παγώνει τις σχέσεις της μαζί του. Ο Πέρης προτρέπει τον Λάμπη να πλησιάσει τη Λέτα, τώρα που είναι ευάλωτη. Η Μπετίνα έχει χάσει την υπομονή της με τον Τόλη και τον πιέζει να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη.

Θα καταφέρει ο Κάσδαγλης να αλλάξει γνώμη στον Νικόλα για να μην παραιτηθεί από το Κολλέγιο; Ποιοι είναι οι πραγματικοί συνεργάτες, στους οποίους λογοδοτεί η γραμματέας της Καμβύση; Η απόσταση ανάμεσα στον Ίσσαρη και στην Άννα μεγαλώνει διαρκώς.

Ο Μάκης ζητάει από τον Αχιλλέα να τον αφήσει να παραιτηθεί, αλλά εκείνος τον δελεάζει με την υπόθεση του Λημνιού. Θέλει να απομακρυνθεί τώρα που πλησίασε τόσο πολύ τον στόχο του; Ο Λάμπης ζητάει βοήθεια από τον Σταύρο για να πιέσει ο πατέρας του το συμβούλιο και να μην επιστρέψει ο μαθητής που είχε αποβληθεί πέρυσι.

Ο Λημνιός παραιτείται από τη θέση του ως υπεύθυνος ασφάλειας της Καμβύση. Ποια υπόθεση θέλει να αναθέσει ο Γιώργος στον Ίκαρο; Ο Νικόλας αποφεύγει την Πέρσα, πληγώνοντάς την περισσότερο.

Ποια σοκαριστική αποκάλυψη θα κάνει ο Λημνιός όταν ζητήσει τη νομική υπεράσπιση του Ίκαρου; Ποια μεγάλη βοήθεια θα προτείνει ο Μάκης στην Αστυνομία; Τι θα συμβεί όταν ο Γιώργος πάει να βρει τον Νικόλα;

Τσέκαρε κι αυτά: