Παγοδρόμια στην Αθήνα

Παγοδρόμια στην Αθήνα : Τα Χριστούγεννα 2022 θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία είχαμε στερηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω του κορονοϊού και έχουμε πλέον επιστρέψει σε μια διαφορετική κανονικότητα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες του κόσμου κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι να πηγαίνουν στις παγοπίστες που στήνονται σε διάφορες περιοχές και να κάνουν “βόλτες” ενός χώρου με τα παγοπέδιλα που νοικιάζουν.

Τα παιδιά καταφέρνουν να απολαύσουν όμορφες στιγμές με την οικογένεια τους ενώ οι ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να “επιστρέψουν” στην παιδική τους ηλικία και να νιώσουν ανέμελες στιγμές.

Στην Αθήνα έχουν δημιουργηθεί παγοδρόμια τα οποία υποδέχονται πλέον το κοινό, συγκεκριμένες ώρες και ήρθε η στιγμή που θα μάθεις τρεις από αυτές.

Που μπορείς να πας :

#1. Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Ένα μικρό αλλά υπέροχο παγοδρόμιο έχει στηθεί στο Ίδρυμα “Σταύρος Νέαρχος” και το κοινό θα μπορεί να προσέρχεται στο χώρο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει να κάνει προεγγραφή στο σάιτ του ιδρύματος για να κλείσεις τη θέση σου. Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να μένει για 40 λεπτά στον πάγο και να δίνει τη θέση του σε κάποιον άλλον μετά.

#2. Christmas factory 

Ένα πολύ όμορφος χώρος έχει δημιουργηθεί στο christmas factory, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και ένα χαριτωμένο παγοδρόμιο περιμένει τον κόσμο για όμοφες βόλτες. Λειτουργεί από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ τις καθημερινές και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ το Σαββατοκύριακο. Η είσοδος ξεκινά από 5 ευρώ!

#3. Μέγαρο Μουσικής 

Στο Μέγαρο Μουσικής έχει στηθεί ένα παγοδρόμιο το οποίο επιτρέπει στους πολίτες να μείνουν για όση ώρα επιθυμούν στην πίστα, καθώς καταβάλλουν το ποσό των 10 ευρώ. Το παγοδρόμιο λειτουργεί από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας

Χριστούγεννα 2022 : Φωταγωγήθηκε το “Σταύρος Νιάρχος”