Πακιστάν

Το Πακιστάν είναι μια από τις πιο επικίνδυνες χώρες για τις γυναίκες καθώς τα ποσοστά σεξουαλικής κακοποίησης είναι πολύ υψηλά και δυστυχώς τα κορίτσια δεν έχουν δικαιώματα, αλλά μόνο υποχρεώσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι γυναίκες δέχονται καθημερινά σεξουαλική παρενόχληση σε πολλές πόλεις της χώρας και ειδικότερα στα λεωφορεία και τα υπόλοιπα ΜΜΜ.

Για να μπορέσουν να πατάξουν τη συγκεκριμένη “δραστηριότητητα” στην οποία επιδίδονται πολλοί άνδρες γιατί πιστεύουν έως οι γυναίκες είναι “κτήματα” τους αποφασίστηκε να βγουν στους δρόμους του Πακιστάν, ροζ λεωφορεία τα οποία έχουν ξεκινήσει διαδρομές από την 1η Φεβρουαρίου και είναι μόνο για γυναίκες. Οι οδηγοί είναι μόνο γυναίκες όπως και οι εισπράκτορες.

Tσέκαρε το βίντεο εδώ!

Οι δημόσιες συγκοινωνίες δεν είναι ασφαλείς για τις γυναίκες τόσο στη συγκεκριμένη χώρα όπως και σε άλλες. Ακόμη και στην Ελλάδα βρε παιδιά!

Με αυτή την κίνηση πολλοί είναι οι φορείς που πιστεύουν πως οι γυναίκες θα προστατευτούν και ίσως αποφύγουν την τόσο άσχημη συμπεριφορά που επιδεικνύει μεγάλο ποσοστό των ανδρών στη χώρα.

Βέβαια, να μην ξεχνάμε πως στη συγκεκριμένη χώρα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα γιατί έχουν αποκαλυφθεί πολλές φορές περιστατικά όπου μικρά κορίτσια τα παντρεύουν με μεγαλύτερους άνδρες και είναι διαρκώς θύματα σεξουαλικής κακοποίησης! Επομένως, τα κίνητρα μπορεί να μην είναι τόσο αγνά για τα ροζ λεωφορεία.

Τσέκαρε και αυτά: