Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Άντερσον είναι ένα από τα μεγαλύτερα sex icons των ’90s και έχει καταφέρει να βρεθεί στις αφίσεις πολλών δωματίων καθώς τααγόρια της είχαν μεγάλη αδυναμία.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω της την “χρυσή” εποχή όπου όλοι οι άνδρες έπεφταν στα πόδια της και κάνει πράγματα τα οποία είναι ακτιβιστικά! Και παράλληλα είναι μια από τις μούσες του οίκου Jacquemus και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός έδωσε το παρών στη μεγάλη πασαρέλα που δημιούργησε ο οίκος για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 και εντυπωσίασε φορώντας ένα τεράστιο καπέλο με fringes και ένα φόρεμα σε “σπασμένο λευκό χρώμα”.

Η Πάμελα Άντερσον είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας και στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή του εαυτού της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Η ηθοποιός φορά δημιουργίες οι οποίες είναι εμπνευσμένες από της παριζιάνικη κουλτούρα με μια πιο φρέσκια ματιά και φαίνεται πώς μέσα από τη συλλογή, ο οίκος στηρίζει τη βιωσιμότητα.

Ο οίκος επέλεξε την ηθοποιό καθώς είναι μια γυναίκα σύμβολο και πιστεύει πώς ήρθε η ώρα να δει ο κόσμος μια άλλη πλευρά της!

Τσέκαρε και αυτά :

Βρετανία :Ο “κορυφαίος σκύλος” της Ντάουνινγκ

ERTFLIX : Το βραβευμένο γουέστερν