Βρετανία

Ένας χαριτωμένος σκύλος έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη Βρετανία και δεν είναι άλλος από τον τετράποδο φίλο του πρωθυπουργού της χώρας, Ρίσι Σούνακ, Νόβα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η οικογένεια του πρωθυπουργού έχει ένα σκυλάκι το οποίο είναι πραγματικά αξιολάτρευτο και τους συνοδεύει σε πολύσημαντικές στιγμές του ενώ μένει μαζί τους στη Downing Street 10.

Πρόκειται για ένα λαμπραντόρ ριτρίβερ το οποίο διαθέτει αυτό το χρυσαφένιο σπάνιο τριχώμα και η οικογένεια του Σούνακ τον υιοθέτησε το 2021. Τα παιδιά του πρωθυπουργού είχαν “γνωρίσει” το τζάκ ράσελ του Μπόρις Τζόνσον και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ παρακαλούσαν τον πατέρα τους, τα παιδιά του, να πάρουν και αυτά ένα σκυλάκι.

Τελικά ο Σούνακ ενέδωσε στο αίτημα των παιδιών του και πλέον η Νόβα είναι μέλος της οικογένειας τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rishi Sunak (@rishisunakmp)

Ο “κορυφαίος σκύλος” στη Βρετανία όπως την αποκαλούν τα ΜΜΕ είναι ένα σκυλάκι αξιολάτρευτο το οποίο έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στο φαγητό καθώς φέρεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα το ψητό κοτόπουλο και της αρέσει να κοιμάται στα “κόκκινα κουτιά”.

Πολλοί είναι οι ηγέτες της Ευρώπης που έχουν επιλέξει να έχουν στη ζωή τους σκυλιά. Μην ξεχνάς πώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υιοθετήσει τον χαριτωμένο Πίνατ.

Τσέκαρε και αυτά :

Σώσε με : Τα πρώτα επεισόδια στο Ant1+

Πελέ : Τριμήμερο πένθος στη Βραζιλία