Πανωφόρι

Το πανωφόρι είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε μία ντουλάπα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα outfits.

Ταυτόχρονα, το πανωφόρι δεν είναι μόνο όμορφο από άποψη αισθητικής, που μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση, αλλά είναι και χρηστικό, καθώς μας προστατεύει από το κρύο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Για τον χειμώνα του 2023-2024 τα trends έχουν μιλήσει και κυρίαρχα στη λίστα είναι τα κλασικά μαύρα και μπεζ παλτό, καθώς είναι κομψά και εκπέμπουν “quiet luxury”.

Ταυτόχρονα, στις χειμερινές τάσεις βρίσκεται ακόμα ένα αντικείμενο, ενώ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις φθινοπωρινές και χειμερινές συλλογές των οίκων μόδας είναι οι faux γούνες ή τα “sixties coats”.

Το συγκεκριμένο πανωφόρι είναι πολύ ζεστό και “χουχουλιάρικο”, αλλά είτε σε ουδέτερα χρώματα είτε σε πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο ντύσιμο και να το αναβαθμίσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον λογαριασμό @databutmakeitfashion στο Instagram, η παρουσία της faux γούνας στις συλλογές των οίκων μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 αυξήθηκε κατά 256%.

Την ίδια στιγμή, κορυφαίοι οίκοι μόδας όπως Michael Kors, Prada, Gucci, Bally, Lanvin, Ferragamo, Loewe και Burberry έβαλαν την ψεύτικη γούνα στις συλλογές τους.

Τσέκαρε και αυτά:

Γιάννης Στεφανίδης: Βιογραφικό, ηλικία, καταγωγή και το Fame Story

Σεξουαλική ζωή: Τρεις μύθοι για την ερωτική επαφή