Πανσέληνος

Η Πανσέληνος της πτώσης της Σελήνης θα ξυπνήσει τις μνήμες του πάθους και του λάθους για τα ζώδια του Σταθερού κυρίως Σταυρού και θα επαναφέρει στη μνήμη μας το πρώτο, πρώτο “θρίλερ” που μας διάβασαν ή που διαβάσαμε σαν παιδιά…

Η Πανσέληνος  της “Κοκκινοσκουφίτσας και του… Λύκου” στον άξονα Σκορπιού /Ταύρου θα ξυπνήσει τα ορμέμφυτά μας, θα ξυπνήσει τα πάθη και τη ζήλια μας…

Η Πανσέληνος της 24ης Απριλίου έχει και Λύκο τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, έχει και Κυνηγό τον  Άρη σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έχει και  Γιαγιά την Εστία στον Καρκίνο … και το παραμύθι ξεκινά…

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο νους, Ήλιος στον Ταύρο και η ψυχή, Σελήνη στον Σκορπιό θα σταθούν απέναντι και θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Τα αρχέγονα ένστικτα θα ξυπνήσουν και θα ζητήσουν ικανοποίηση. Η συμμετοχή του “αιμοβόρου” Πλούτωνα σε Ταυ τετράγωνο με Ήλιο και  Σελήνη θα αναμοχλεύσει ίντριγκες, εκδικητικότητα, έριδες και θα επαναφέρει συναισθηματικές καταστάσεις περασμένων καιρών.

Η Πανσέληνος Απριλίου, το Ροζ Φεγγάρι, που θα κοσμήσει τον ανοιξιάτικο ουρανό, δε θα είναι τόσο ρομαντικό και αθώο  όσο θα φαίνεται.  Η Πανσέληνος αυτή θα περάσει από το μονοπάτι τριών παλιών Εκλείψεων και θα τις ζωντανέψει. Την Έκλειψη της 27ης Ιουλίου 2018, 25ης Οκτωβρίου 2022 και 28ης Οκτωβρίου 2023.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού  του πρώτου δεκαημέρου. Ταύροι Απριλίου, Λέοντες Ιουλίου, Σκορπιοί Οκτωβρίου και Υδροχόοι Ιανουαρίου. Η προσοχή θα πρέπει να είναι στραμμένη στις προσωπικές σχέσεις, στις εντάσεις αλλά και στις αποκαλύψεις που ίσως προκύψουν.

Η συμμετοχή της συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στην Πανσέληνο της 24ης Απριλίου καθιστά εξίσου ευάλωτα και τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τέλους  τρίτου δεκαημέρου, Διδύμους  14- 20 Ιουνίου, Παρθένους  16 – 22 Σεπτεμβρίου, Τοξότες  14- 20 Δεκεμβρίου και Ιχθύες 14- 20 Μαρτίου.

Όταν ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα η ενεργητικότητα πέφτει, η ζωτικότητα μειώνεται και οι ασθένειες καραδοκούν. Χρειάζεται προσοχή και στα ατυχήματα, στη λήψη φαρμάκων, αλλά και στα καιρικά φαινόμενα καθώς τα ύδατα αγριεύουν και “εκδικούνται”.

by Βάσια Μαυράκη

Τσέκαρε κι αυτά: