Παραλίες Αττικής

Παραλίες Αττικής: Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να “παλέψουμε” το κύμα καύσωνα που έχει χτυπήσει αδυσώπητα την Ελλάδα είναι οι εξορμήσεις στη θάλασσα! Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται που μπορούν να βρεθούν για να κάνουν τις βουτιές τους χωρίς να υπάρχει πολυκοσμία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής υπάρχουν παραλίες τις οποίες αξίζει να ανακαλύψεις, αν είσαι wonderer και έχεις όρεξη να κάνεις εξορμήσεις με την παρέα σου! Και δυο από αυτές έχουν άκρως ιδιαίτερο όνομα!

Ποιες είναι αυτές οι δυο παραλίες Αττικής: 

#1. Παραλία Τσίου 

Σίγουρα η ονομασία της θα σου θυμίσει το γνωστό άσμα “Το πουλάκι τσίου”! Πρόκειται για μια παραλία που βρίσκεται στα σύνορα Σουνίου και Λαυρίου. Για πολλά χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής απολάμβαναν το συγκεκριμένο σημείο, όμως έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή και ιδιαιτέρως αγαπητή!

#2. Παραλία Καβάτζα 

Ναι, αυτό που λέει το όνομα της, αυτό είναι! Οι κάτοικοι του Σουνίου και των γύρω περιοχών θωρούν πως η παραλία είναι ιδανική λύση όταν θέλουν να ξεσκάσουν και να κάνουν μια δροσερή βουτιά όταν το θερμόμετρο δείξει 40 βαθμούς και το κορμί λιώνει! Βρίσκεται μετά τον ναό του Ποσειδώνα και πρέπει να έχεις μαζί σου διάφορα πράγματα α έχεις σκοπό να αράξεις!

Πολύ σημαντικό: Δεν αφήνουμε τα σκουπίδια μας στις παραλίες! Τα μαζεύουμε και τα πετάμε στον πλησιέστερο κάδο! 

Τσέκαρε και αυτά: