iPhone

Αν είσαι χρήστης iPhone, τότε σε ενδιαφέρει πολύ το γεγονός πως μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές φωτογραφιών είναι πλέον διαθέσιμη… δωρεάν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το app Spectre θεωρείται μια από τις πιο καλές εφαρμογές για φωτογραφίες και πλέον δεν κοστίζει τίποτα σε όποιον θέλει να την κατεβάσει! Μέχρι πρότινος για να την αποκτήσει κάποιος, έπρεπε να πληρώσει 1,99$.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό καθώς επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν φωτογραφίες με μεγάλη exposure και χρησιμοποιείται τεχνολογία ΑΙ.

Για να μπορέσει κάποιος να βγάλει φωτογραφίες με μεγάλο exposure θα δυσκολευτεί πολύ και η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι αυτή που μπορεί να μας βοηθήσει να “εξαφανίσουμε” ανθρώπους και αντικείμενα μέσα στην ημέρα ενώ βρισκόμαστε σε ένα πολυσύχναστο μέρος.

Όπως έγινε γνωστό, η εφαρμογή είναι πλέον δωρεάν στα iPhone και η εταιρεία που την έχει δημιουργήσει αποφάσισε να δημιουργήσει μια pro έκδοση όπου θα μπορεί κάποιος να δημιουργεί exposures περισσότερων δευτερολέπτων! Η κλασική εφαρμογή επιτρέπει μέχρι 3 δευτερόλεπτα. Aν είσαι λάτρης της φωτογραφίας και θέλεις να δημιουργείς ενδιαφέρον περιεχόμενο για τα Social media τότε είναι η εφαρμογή που χρειάζεσαι!

Τσέκαρε και αυτά: