Τομ Χανκς

Ο Τομ Χάνκς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος φορτίζει τις νέες γενιές του Χόλιγουντ και του αρέσει πολύ να συμβουλεύει τα νέα παιδιά που γνωρίζουν πολύ απότομα την επιτυχία! Και ένας από αυτούς είναι ο Όστιν Μπάτλερ ο οποίος υποδύθηκε τον Έλβις στην ομώνυμη ταινία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει σχέση με την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, μίλησε στις Times του Ηνωμένου Βασιλείου και μοιράστηκε με τον κόσμο τη συμβουλή που του έδωσε ο επιτυχημένος ηθοποιός που έχει παίξει σε ταινίες που έχουν αφήσει εποχή.

Είπε πως είχαν βγει για φαγητό και ο Τομ Χάνκς του έδωσε μια πολύ σημαντική συμβουλή. την οποία θα κρατήσει για ‘όλη τη ζωή του! ”

“Έχεις μπει τόσο βαθιά στον ρόλο του Έλβις που, για την ψυχική σου υγεία, θα ήταν φρόνιμο να πας κατευθείαν σε κάτι άλλο. Αν απλώς πηδήξεις από το τρένο, μπορεί συναισθηματικά να μαστιγωθείς… Και, ξέρεις έχω αυτό το πράγμα”, του είπε ο ηθοποιός!

Έτσι από τη συνομιλία αυτή προέκυψε η συμμετοχή του Μπάτλερ στη μίνι τηλεοπτική σειρά «Masters of the Air», παραγωγός της οποίας είναι, μεταξύ άλλων και ο Τομ Χανκς.

Τσέκαρε και αυτά: