Παραλίες Αττικής

Παραλίες Αττικής: Πολλοί από εμάς δεν έχουμε φύγει ακόμη για διακοπές και “λιώνουμε” στην υπέροχη Αθήνα! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μέρη τα οποία μπορούμε να επισκεφτούμε και να νιώσουμε πως κάνουμε μίνι διακοπές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Αττική είναι γεμάτη υπέροχες παραλίες στις οποίες μπορούμε να βρεθούμε και να κάνουμε μια μονοήμερη! Δηλαδή να πάμε το πρωί και να φύγουμε το βράδυ! Και πίστεψε μας, αξίζει γιατί πρέπει να ξεφεύγουμε αραιά και που, να γεμίζουμε μπαταρίες και να επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας πιο χαλαροί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmet Emin Şensoy (@rahatyazar)

Οι δικές μας τρεις αγαπημένες παραλίες Αττικής είναι οι εξής:

Ερωτοσπηλιά – Πόρτο Ράφτη 

Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, η Ερωτοσπηλιά που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Ράφτη είναι το μέρος που πρέπει να βρεθείς! Έχει βότσαλο, πεντακάθαρα νερά και λίγα δέντρα τα οποία προσφέρουν σκιά! Έχει και ένα μπαράκι για να μπορέσεις να πάρεις τα αναψυκτικά σου και το νεράκι σου!

Προσήλι

Μια παραλία με τιρκουάζ νερά κοντά στον Πόρτο Γερμενό! Έχει ψιλό βοτσαλάκι και τριγύρω υπάρχουν δέντρα τα οποία προσφέρουν σκιά! Μπορείς να βρεθείς πολύ εύκολα στην παραλία και πρέπει να έχεις πράγματα μαζί σου γιατί δεν είναι οργανωμένη!

Δασκαλειό 

Πρόκειται για μια παραλία η οποία βρίσκεται κοντά στην Κακιά Θάλασσα. Ανήκει στον δήμο Κερατέας και βρίσκεται ανάμεσα στο Λαύριο και τον Πόρτο Ράφτη. Αφού περάσεις το πρώτο λιμανάκι το οποίο είναι πολύ ήσυχο, θα δεις μια παραλία με αμμουδιά και πολύ καθαρά νερά. Έχει μπαράκι και θα χαλαρώσεις πολύ πίνοντας καφεδάκι και τα ποτά σου!

Tσέκαρε και αυτά: