Playstation

Playstation ζυμαρικά είναι γεγονός και η Sony αποφάσισε να λανσάρει για όλους τους gamers που αγαπούν την εταιρεία, μακαρόνια τα οποία έχουν τα σχήματα που εμφανίζονται στα χειριστήρια της γνωστής κονσόλας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι λάτρεις του gaming και τη συγκεκριμένης κονσόλας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μακαρόνια και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η συνεργασία με το βρετανικό σούπερ μάρκετ Ocado φέρνει στο τραπέζι μας τα συγκεκριμένα ζυμαρικά!

Το σχήμα των Playstation ζυμαρικών είναι: “τρίγωνο”, “σταυρός”, “τετράγωνο” και “κύκλος” και σε κάθε πιάτο το οποίο δημιουργείται μπορεί να δει κανείς τα σχήματα να φουσκώνουν και να είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Η κάθε συσκευασία ζυγίζει 500 γραμμάρια και κοστίζει 2.60 λίρες (περίπου 3,50 ευρώ). Πρέπει να τα βράσεις για 12 λεπτά και έπειτα μπορείς να προσθέσεις τη σάλτσα της επιθυμίας σου.

Η εταιρεία κάνει τη μεγάλη έκπληξη και φέρνει στο τραπέζι κάτι διαφορετικό για να δώσει στους gamers μια διαφορετική εμπειρία η οποία ήδη έχει γίνει viral στα social media και ο κόσμος από ότι φαίνεται θα τα αγοράσει για να δοκιμάσει το νέο δημιούργημα της Sony!

Τσέκαρε και αυτά: