Παραλίες Ατττικής

Παραλίες Αττικής: Η Αθήνα είναι μια πόλη η οποία περιτριγυρίζεται από πολλές περιοχές και κάποιες από αυτές βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Όμως, δε θέλουμε να κολυμπήσουμε σε σημεία τα οποία είναι στην παραλιακή και ψάχνουμε διαρκώς σημεία τα οποία είναι λίγο πιο μακριά χωρίς όμως να χρειάζεται να περάσουμε 3 ώρες πίσω από το τιμόνι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα Λεγραινά είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής που σε περιμένει να την ανακαλύψεις καθώς θα σου θυμίσει διακοπές σε νησί.

Πρόκειται για μια παραλία η οποία διαθέτει χρυσή άμμο και γαλάζια νερά και μπορείς να την επισκεφτείς solo, με την παρέα σου, ακόμη και με την οικογένεια σου.

Βρίσκεται περίπου μια ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας και θεωρείται μια από τις πιο καθαρές παραλίες Αττικής.

Αν έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς την παραλία μια καθημερινή μέρα, να είσαι σίγουρος πως θα περάσεις φοβερά γιατί θα νιώσεις απόλυτη ηρεμία και θα κάνεις τις βουτιές σου τελείως ανενόχλητος.

Για να μπορέσεις να αράξεις σωστά στην παραλία, θα πρέπει να προνοήσεις και να πάρεις καφεδάκι καθώς κατευθύνεσαι προς αυτή και πολύ νερό γιατί θα διψάσεις και δε θα μπορέσεις να βρεις κάποιο μέρος για να αγοράσεις κάτι να πιεις.

Λίγο πριν φτάσεις στον ναό του Ποσειδώνα, θα αντικρίσεις την παραλία η οποία είναι γνωστή και ως ΚΑΠΕ και από μακριά θα την αναγνωρίσεις γιατί τα γαλάζια νερά ξεπροβάλλουν.

Tσέκαρε και αυτά: