Παραλίες Εύβοια

Παραλίες Εύβοια: Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας διαθέτει μοναδικές ομορφιές τις οποίες μπορείς να ανακαλύψεις κάνοντας μικρά ταξιδάκια όποτε έχεις την ανάγκη να φύγεις από την Αθήνα και είναι ένας προορισμός ο οποίος ικανοποιεί ακόμη και τους πιο δύσκολους αφού διαθέτει τα πάντα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Eύβοια διαθέτει εξαιρετικές παραλίες τις οποίες αξίζεις να γνωρίσεις και μπορείς να οργανώσεις μια ολόκληρη μονοήμερη για να τις απολαύσεις και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου!

Υπάρχει μια παραλία η οποία βρίσκεται δυο ώρες περίπου από την Αθήνα και θα ενθουσιαστείς μόλις την αντικρίσεις διότι διαθέτει τιρκουάζ νερά και ψηλά, επιβλητικά βράχια τα οποία θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο καθώς δημιουργείται πολύ εύκολα σκιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iconic_evia (@iconic_evia)

Η παραλία Βύθουλη βρίσκεται σε έναν γραφικό όρμο και τα νερά είναι ελαφρώς κρύα ενώ έχει ελαφρύ , γκρι βότσαλο! Δεν είναι οργανωμένη και η φυσική ομορφιά της είναι αυτή που θα σου τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον και δε θα σταματάς να βγάζεις φωτογραφίες!

Απέχει 53 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα και ο δρόμος είναι σχετικά καλός αλλά στα τελευταία 6 χιλιόμετρα θα πρέπει να δώσεις προσοχή διότι μετατρέπεται σε χωματόδρομο και ίσως πρέπει να προσέξεις τα λάστιχα σου!

Στην παραλία μπορεί να συναντήσεις ελεύθερους κατασκηνωτές οι οποίοι απολαμβάνουν το τοπίο και το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να έχεις μαζί σου “συμπράγκαλα” όπως παγωμένο νερό, κάτι να φας σε περίπτωση που πεινάσεις και άλλα πράγματα τα οποία χρειάζεσαι!

Παραλίες Εύβοια – Μην ξεχνάς πως ΠΑΝΤΑ μαζεύουμε τα σκουπίδια μας από τα μέρη που επισκεπτόμαστε για να κολυμπήσουμε!

Τσέκαρε και αυτά: