Παραλίες Πάτμος

Παραλίες Πάτμος: Ένα από τα νησιά των Δωδεκανήσων που θέλεις να επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου είναι το “ιερό νησί” της Πάτμου! Ένα νησί που έχει γίνει αγαπημένο των κοσμικών celebrities που αναζητούν τη γαλανη και θέλουν ξεκουραστούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στην Πάτμο μπορείς να βρεθείς μέσω πλοίου το οποίο θα σε παραλάβει από τον Πειραιά και μέσα σε 7 ή 12 ώρες (ανάλογα τη διαδρομή) θα βρεθείς στο νησί και θα απολαύσεις από κοντά τις ομορφιές του.

Η Πάτμος διαθέτει μοναδικές παραλίες οι οποίες σε καλούν να απολαύσεις τον λαμπερό, ελληνικό ήλιο και να κάνεις ένα ονειρικό μαύρισμα χρησιμοποιώντας πάντα τα σωστά προϊόντα για να προστατέψεις το δέρμα σου.

Οι περισσότερες παραλίες Πάτμος είναι οργανωμένες και διαθέτουν μαγαζιά όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει τον καφέ του ή ένα ελαφρύ ποτό ή ρόφημα. Ωστόσο, υπάρχουν παραλίες οι οποίες είναι πιο απομονωμένες και μπορείς να απολαύσεις το φυσικό τοπίο σε όλο τους το μεγαλείο!

Ποιες είναι αυτές οι παραλίες

  • Κάμπος 

Μια παραλία που θεωρείται άκρως οργανωμένη και ίσως είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού! Μπορείς να κάνεις θαλάσσια σπορ και να γνωρίσεις κόσμο!

  • Βαγιά

Μια παραλία με βότσαλα και κρυστάλλινα νερά! Δεν είναι οργανωμένη, όμως θα βρεις δέντρα κάτω από τα οποία θα απολαύσεις τη σκιά!

  • Γροίκος

Πρόκειται για ένα κόλπο ο οποίος περιβάλλεται από δυο χερσονήσους και είναι ένας μικρός παράδεισος ο οποίο αξίζει να φωτογραφήσεις!

  • Γερανός 

Μια παραλία η οποία έχει γαλαζοπράσινα νερά! Βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του νερού και σε προστατεύει από τους δυνατούς ανέμους λόγω της τοποθεσίας της!

  • Αγριολίβαδο 

Είναι μια παραλία η οποία έχει ρηχά νερά και είναι ιδανική για παιδία! Εκεί θα βρεις γραφικά ταβερνάκια και μπορείς να κάνεις θαλάσσια σπορ!

  • Ψιλή Άμμος 

Θεωρείται η πιο όμορφη παραλία της Πάτμου και η χρυσαφένια αμμουδιά σε συνδυασμό με τα τιρκουάζ νερά της θα σου κλέψουν την καρδιά!

Τσέκαρε και αυτά: