Σκόπελος

Κάθε καλοκαίρι, ένα είναι το ερώτημα που τριβελίζει το μυαλό όλων μας; Που θα πάμε διακοπές φέτος; Και η Σκόπελος είναι ένα από τα μέρη που πάντα εμφανίζεται ως “απάντηση” .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένας από τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου είναι το νησί της Σκοπέλου, καθώς θα ανακαλύψεις πλούσιο φυσικό περιβάλλον και μαγευτικές παραλίες όπου το πράσινο της φύσης εναρμονίζεται με το γαλάζιο της θάλασσας! Οι εικόνες που θα δεις στο νησί είναι μαγευτικές και θα γεμίσει το feed σου στο Instagram με φωτογραφίες τις οποίες θα ζηλέψουν όλοι.

Η Σκόπελος είναι ένα νησί το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται must προορισμός καθώς έχει κοσμοπολίτικο αέρα αλλά κρατά μια παραδοσιακή νότα τόσο στα μαγαζιά της, όσο και στον τρόπο με τον οποίο ζει ο κόσμος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skopelos Island (@skopelos.gr)

Αν μένεις στην Αθήνα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το πλοίο από το Μαντούδι και θα είσαι εκεί! Το ταξίδι μπορεί να διαρκέσει από 1,5 ώρα μέχρι και τρεις!

Τα 3+1 πράγματα που πρέπει να κάνεις στη Σκόπελο

#1.Περπάτησε 

Το νησί θέλει περπάτημα! Θα ανακαλύψεις υπέροχα ανηφορικά σοκάκια στα οποία κρύβονται σπίτια με μικρές αυλές και μπουκαμβίλιες να στολίζουν τα μπαλκόνια. Περπατώντας θα βρεθείς στην κορυφή όπου βρίσκεται το ενετικό κάστρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skopelos Island (@skopelos.gr)

#2.Δοκίμασε τη στριφτή τυρόπιτα 

Ένα από τα εδέσματα που δημιουργείται στο νησί και είναι φημισμένο, είναι η στριφτή τυρόπιτα την οποία θα βρεις σε φούρνος και τοπικά μαγαζιά! Αν είσαι τυχερός, μπορεί να τη δοκιμάσεις από τα χεράκια κάποιου local!

#3.Πήγαινε στην Καστάνη 

Στην παραλία που γυρίστηκε το αγαπημένο “Mama mia” θα περάσεις τρομερά! Πρόκειτα για μια πανέμορφη παραλία η οποία έχει άμμο και είναι οργανωμένη! Επομένως μπορείς να παράσεις όλη σου τη μέρα εκεί και να απολαύσεις τις βουτιές σου!

#+. Κάνε κατάδυση 

Στη Σκόπελο μπορείς να κάνεις πολλά θαλάσσια σπορ και ένα από αυτά είναι η κατάδυση! Θα ανακαλύψεις τον βυθό και θα κάνεις κάτι διαφορετικό στις διακοπές σου! Γιατί όχι;

Τσέκαρε και αυτά: