Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον υποδέχτηκε πριν από λίγο διάστημα τον γιο της σε αυτόν τον κόσμο, καθώς τον απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας και είναι σε πελάγη ευτυχίας καθώς πάντα ήθελε να γίνει μητέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H χρυσή κληρονόμος φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazaar για το τεύχος Μαρτίου και μίλησε για τις πρώτες στιγμές της με το αγοράκι της και έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκε.

Αποκάλυψε πως στο νοσοκομείο ήταν εκείνη και ο σύζυγος της, Κάρτερ Ριμ και η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το μωρό της. Και εκείνη φορούσε μια καστανή περούκα και είχε μπει με άλλο όνομα γιατί δε ν ήθελε κανείς να την αναγνωρίσει και να δημοσιοποιηθεί το ευτυχές γεγονός.

Μάλιστα, δεν είχε πει στην οικογένεια της και το έμαθαν λίγες ώρες προτού κάνει Τσίπρα σχετικές αναρτήσεις στα social media!

“Όλη μου η ζωή ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είχα ποτέ τίποτα για τον εαυτό μου.Αποφασίσαμε να κρατήσουμε όλη αυτή την εμπειρία για εμάς” , είπε.

Οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν το μωρό τους από το νσοκομειο και έμεινα στο σπίτι τις δυο πρώτες μέρες έχοντας αποδεσμεύσει το προσωπικό τους και έζησαν σαν κανονικοί άνθρωποι όπως λέει η Πάρις Χίλτον.

“Θέλω να τον προστατεύω και να είμαι μαζί του κάθε δευτερόλεπτο”, δήλωσε στο περιοδικό!

Τσέκαρε και αυτά: