Μπρους Γουίλις

Ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει τον Μπρους Γουίλις να μιλά για διάφορες καταστάσεις που έχει ζήσει  έχει γίνει viral και ο κόσμος είναι στο πλευρό του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο βίνετο βλέπουμε τον 67χρονο να μιλά στο Comedy Central όπου μιλά για διάφορες φάσεις στη ζωή του όπου κατάφερε να εξοντώσει όλες τις απειλές που έχουν βρθεί τριγύρω τυ και οι φανς το θυμήθηκαν καθώς ο ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μετωποκροταφική άνοια!

Ο Μπρους Γουίλις λέει χαρακτηριστικά :

“Τίποτα δεν μπορεί να με κρατήσει κάτω. Μου έχουν επιτεθεί τρομοκράτες, αστεροειδή, κριτικοί κινηματογράφου, μουσικοί κριτικοί, δικηγόροι για διαζύγια και τίποτα δεν μα σταμάτησε. Είμαι ο γ@@@@@@ς Μπρους”.

Οι φανς ήθελαν να δημοσιεύσουν το συγκεκριμένο βίντεο για να στείλουν ένα μήνυμα στον ηθοποιό και να του θυμίσουν ποιος είναι πραγματικά και έχει γίνει viral!

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του ηθοποιού αλλά η οικογένεια του και οι θαυμαστές του είναι στο πλευρό του από τη στιγμή που οι γιατροί έδωσαν νέα διάγνωση και αποκάλυψαν πως πάσχει από μετωποκροταφική άνοια!

Και όλοι περιμένουν την πρώτη του αντίδραση!

Τσέκαρε και αυτά :