Παρθένος Οκτώβριος

Παρθένος Οκτώβριος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που οι αλλαγές που θα έρθουν αναμένεται να σας φτάσουν στον έβδομο ουρανό αρκεί να είστε ταπεινοί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Παρθένος Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν ένα ιδιαίτερο χρονικό διάστημα με πολλές προοπτικές για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετα θα υπάρξουν εντάσεις και δεν αποκλείεται και ένας χωρισμός.

Νέα βήματα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα σας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις να επηρεάσουν την ψυχική σας κατάσταση και να σας επηρεάσουν.

Ο Παρθένος Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία ειδικά κατά τη διάρκεια της έκλειψης να διευρύνουν τον ορίζοντάς σας στα επαγγελματικά, αλλά και στις κοινωνικές σας επαφές σε τέτοιο βαθμο που θα σας βοηθήσουν και στα νέα σας επαγγελματικά σχέδια.

Θα είναι ένα διάστημα υπέροχο με άνοιγμα προοπτικών και ταξίδια. Θα έχετε οικονομική επιτυχία αλλά και η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν αποκλείεται να έρθει μία σημαντική αναγνώριση στα επαγγελματικά σας.

Ο Παρθένος Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία περίοδο οικονομικών αλλαγών αλλά και μετακινήσεων που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα ταξίδι. Προοπτικές και ειδήσεις που θα σας αλλάξουν τη διάθεση και αυτό θα σας κάνει να κυνηγήσετε περαιτέρω τα σχέδια σας.

Αισθηματικά θα έχετε ένα δύσκολο διάστημα, με ψευδαισθήσεις και εντάσεις που ζητάει από εσάς να κάνετε μεγάλη υπομονή! Μην ξοδεύετε την ενέργειά σας και αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα.

Τσέκαρε και αυτά:

Νύχια: Τι χρώμα να επιλέξεις για το φθινόπωρο 

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο βίντεο που τραγουδάει μαζί με τον Σαμ Ράιντερ