Πάσχα 2023

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου για να γιορτάσει τις ήμερε του Πάσχα 2023 και αφού έκανε μια βόλτα στην παραλία της Χαλκιδικής, επισκέφτηκε τον τάφο της μητέρας της η οποία έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2022.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παρουσιάστρια θέλησε σε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση να επισκεφτεί το μνήμα της μητέρας της καθώς ήταν ένα πρόσωπο το οποίο ήταν δίπλα της σε κάθε στιγμή της ζωής της και η απώλεια της, της έχει στοιχίσει πολύ.

Η Σίσσυ Χριστίδου ανάρτησε μια εικόνα σε story όπου μας δείχνει πως βρίσκεται στο νεκροταφείο και λίγα λουλούδια τα οποία βρίσκονται στο σημείο.

Έχοντας ανθρώπους στο πλευρό της και τους αγαπημένους της γιους, η παρουσιάστρια βρήκε στήριξη καθώς η απώλεια της μητέρας της ήταν ένα τεράστιο πλήγμα στη ζωή της. Ήταν στο πλευρό της κάθε στιγμή και θέλησε να ευχηθεί στον κόσμο με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο για την Ανάσταση.

Πάσχα 2023 – Οι γιορτινές μέρες είναι ακόμη πιο δύσκολες για όσους έχουν χάσει έναν άνθρωπο που αγαπούν πολύ και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστεί κάποιος!

Τσέκαρε και αυτά: