Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμλειώτη είναι ένα ζευγάρι το οποίο έχει ένα κοινό “πάθος” και δεν είναι άλλο από το Survivor. Oι δυο του ήρθαν ξανά κοντά όταν συμμετείχαν στον κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης το 2020 και από τότε είναι αχώριστοι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το αγαπημένο ζευγάρι, αφού βρέθηκε σε όλες τις εκπομπές μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο επιχειρηματίας και αθλητής, αποφάσισε να δώσει το παρών στο Survivor All Star για να διεκδικήσει ένα έπαθλο το οποίο σίγουρα θα κάνει ακόμη καλύτερη τη ζωή της! Όμως, οι δυο τους δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο μόνο για τα χρήματα. Αγαπούν το παιχνίδι και το έχουν δηλώσει πολλάκις.

Οι δυο τους έχουν φανατικό κοινό το οποίο τους ακολουθεί στα social media και υπάρχει κόσμος ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλές σελίδες στο TikTok όπου δείχνει αυτόν τον έρωτα νέα από πλάνα τα οποία είδαμε στο Survivor All Star.

Στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης βρήκαμε κάποια βίντεο τα οποία έχουν “ντυθεί” με πολύ όμορφα τραγούδια και δείχνουν το ζευγάρι σε διάφορες στιγμές τους στο παιχνίδι!

@survivorgrallstar Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις 🥹 #survivor #survivor2023 #survivorallstar #survivorgreece #survivorgr #sakis #marialena #sakismarialena ♬ πρωτότυπος ήχος – survivor all star

@survivorgrallstar them>>> #survivor #survivorgr #survivorgreece #survivor2023 #sakis #marialena #sakismarialena #survivorallstar #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – survivor all star

@survivorgrallstar them > everyone else. #survivor #survivorgreece #survivor2022allstar #sakismarialena #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – survivor all star

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί να χωρίστηκαν στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά η παραγωγή αποφάσισε με τη νέα μίξη των ομάδων να τους φέρει ξανά κοντά. Μπορεί να είχαν συναντήσεις στη ζούγκλα, αλλά ήταν διαφορετικό για εκείνους να είναι στην ίδια ομάδα και στην ίδια καλύβα!

Το ζευγάρι προσπαθεί να είναι ενωμένο, παρόλο που υπάρχουν στιγμές έντασης και θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος μαζί! Ο κόσμος, βέβαια, έχει ως απόλυτο φαβορί τον Κατσούλη για τον τελικό αλλά και η Μαριαλένα έχει καταφέρει να δείξει πως έχει αντοχή και πείσμα για να πετύχει!

Ο έρωτας καλά κρατεί στο ριάλιτι επιβίωσης!

Τσέκαρε και αυτά: