Πάσχα

To Πάσχα των Καθολικών γιορτάστηκε την Κυριακή 9/4 και πολλά είναι οι celebrities οι οποίοι επέλεξαν να γιορτάσουν με πολύ ξεχωριστό τρόπο και ένας από αυτούς ήταν ο “σκληρός” Jason Statham.

Η σύντροφος του ηθοποιού και μοντέλο, Rosie Huntington-Whiteley, ανάρτησε ένα βίντεο στα Instagram stories της και μας έδειξε μια εικόνα την οποία δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα δούμε.

Ο Jason Statham ντύθηκε κουνέλι και ξεκίνησε να τρέχει μέσα σε έναν κήπο για να διασκεδάσει τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στο πασχαλινό κυνήγι όπου και κλήθηκαν να βρουν τα κρυμμένα αυγά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο 55χρονος ηθοποιός άφησε για λίγο τη σκληρή φυσιογνωμία του και αποφάσισε να υποδυθεί το κουνελάκι του Πάσχα και να παίξει με τα παιδιά.

Το μοντέλο απαθανάτισε τον σύντροφο της να κάνει τις τρέλες του και εκείνη ακούγεται στο βίντεο να γελά με την τρελή του αμφίεση!

Το ζευγάρι επέστρεψε στο Λονδίνο για τις γιορτινές μέρες και πέρασε πολύ όμορφες στιγμές μέχρι να επιστρέψει στις ΗΠΑ όπου και μένουν μόνιμα! Οι κάμερες τους απαθανάτισαν σε ένα ρομαντικό δείπνο στο Mayfair και έπειτα γιόρτασαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μιας και είναι σημαντική για αυτούς η οικογένεια.

Τσέκαρε και αυτά: