Πασχάλης Τερζής

O Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες του λαϊκού πενταγράμμου και τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τις πίστες και από τη δισκογραφία, καθώς ξεκουράζεται και θέλει να ζήσει μια διαφορετική ζωή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του “J2US” το βράδυ του Σαββάτου 22/4 καθώς η Εύη Δρούτσα ερμήνευσε το δικό της τραγούδι “Ο δικός μου δρόμος”. Ένα τραγούδι το οποίο έχει πει συγκλονιστικά ο καλλιτέχνης και μετά από πολύ καιρό ακούσαμε τη φωνή του μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη.

H γνωστή δημιουργός ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού show και ερμήνευσε το δικό της τραγούδι με έναν μοναδικό τρόπο και μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε. Και την τηλεφωνική γραμμή περίμενε ο Πασχάλης Τερζής για να της μιλήσει, μιας και τους συνδέει μια μοναδική φιλία η οποία συνεχίζεται ακόμη αφού η δημιουργός τον θεωρεί “οικογένεια” της.

Η Εύη Δρούτσα “λύγισε” κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της και όταν άκουσε τον Πασχάλη Τερζή συγκινήθηκε, όπως όλοι μας αφού είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε τον καλλιτέχνη να μιλά!

Μετά από πολλά χρόνια, ο καλλιτέχνης έκανε μια σπάνια “εμφάνιση” έστω και τηλεφωνικά!

Τσέκαρε και αυτά: