Πρωτομαγιά 2023

Πρωτομαγιά 2023 : Ένα ακόμη τριήμερο έρχεται και ο κόσμος θα μπορέσει να κάνει μια ακόμη εξόρμηση σε κάποιο μέρος της Ελλάδας για να χαλαρώσει και να ανακαλύψει νέες ομορφιές που έχει να προσφέρει η χώρα μας! Και είναι πολλές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα από τα νησιά που θα μπορούσες να επισκεφτείς για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι το Αγκίστρι και θεωρείται ένας μικρός “παράδεισος” και εξαιρετικά οικονομικός!

To Αγκίστια είναι ένα από τα νησιά που ανήκουν στον Αργοσαρωνικό και μαζί με την Ύδρα, τις Σπέτσες, τη Σαλαμίνα, τον Πόρο και την Αίγινα δημιουργούν ένα υπέροχο νησιωτικό σύμπλεγμα το οποίο βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και είναι όλοι τους κοινοί προορισμοί για ολιγοήμερες διακοπές.

Το συγκεκριμένο νησί προτιμάται από τους πολίτες που έχουν ιδιαίτερη αγάπη στην φύση καθώς είναι ένα καταπράσινο μέρος και διαθέτει σημεία τα οποία είναι ιδανικά για πεζοπορία και για χαλαρές βουτιές.

Το ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά είναι 55 λεπτά με το “δεφλίφι” και περίπου 1,5 ώρα με ένα συμβατικό πλοίο. Μόλις φτάσεις στο νησί θα νιώσεις αμέσως την ηρεμία του και θα ξεκινήσεις αμέσως να κάνεις τις βόλτες σου για να το ανακαλύψεις.

Μπορείς να μετακινηθείς πολύ εύκολα με ποδήλατο ή με τα πόδια ενώ υπάρχει και ΚΤΕΛ για να μεταφερθείς ανάμεσα στους δυο οικισμούς που έχει το νησί. Τη Σκάλα και το Μεγαλοχώρι.

Στο νησί του Αργοσαρωνικού μπορείς να ανακαλύψεις πολύ όμορφες παραλίες οι οποίες είναι ιδανικές για βουτιές αλλά και για καταδύσεις ενώ υπάρχουν και πολλά μαγαζιά τα οποία μπορείς να επισκεφτείς για μεσημεριανό ουζάκι και μεζεδάκια.

Είναι ιδανικός προορισμός για το Σαββατοκύριακο και μπορείς μέσα σε λίγες ώρες να βγεις εκτός Αθηνών και να ανακαλύψεις λίγες στιγμές ηρεμίας σε μια “όαση” κοντά στην Αθήνα.

Τσέκαρε και αυτά: