Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια από τις πιο αγαπητές καλλιτέχνιδες του ελληνικού πενταγράμμου και κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί, γίνεται αμέσως επιτυχία! Για πολλούς είναι η “Πεγκάρα” και ξέρει πως να μας κάνει να βγάζουμε όλα τα συναισθήματα μας όταν ακούμε τα κομμάτια της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι επιτήδειοι χάκερς δεν ξεκουράζονται ποτέ και χρησιμοποιούν τα ονόματα διάσημων προσώπων για να μπορέσουν να “ψαρέψουν” κόσμο του διαδικτύου για να μπορέσουν να τους εξαπατήσουν με πολλούς τρόπους! Και η τραγουδίστρια είδε και εκείνη το όνομα της σε αναρτήσεις τις οποίες δεν έχει εγκρίνει.

“Δεν είμαι εγώ παιδιά. Ψεύτικο προφίλ. Όσοι ακολουθήσατε, διαγράψετε το”, έγραψε στο story της η αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια δεν είναι η μόνη που έχει δει το όνομα της σε διάφορες αναρτήσεις καθώς, θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και ο ηθοποιός του Σασμού Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook προειδοποιώντας τον κόσμο πως δεν είναι εκείνος ο οποίο στέλνει μηνύματα σε διάφορους φίλου του με σκοπό να ακολουθήσουν έναν παράνομο σύνδεσμο.

Θέλει μεγάλη προσοχή καθώς οι φωτογραφίες τους χρησιμοποιούνται παράνομα και δεν πρέπει να πέφτουμε στις παγίδες που δημιουργούν οι χάκερς!

Τσέκαρε και αυτά: