And Just Like That

Η Κιμ Κατράλ αποφάσισε να επιστρέψει για τέσσερα ολόκληρα λεπτά στη σειρά “And Just Like That” και φέρεται να πήρε πολλά χρήματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά “Sex and the City” στο ρόλο της Σαμάνθα αποφάσισε να πει το μεγάλο “ναι” στον Darren Star και να κάνει μια cameo εμφάνιση!

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στα αμερικανικά μέσα, η Κιμ Κατράλ φέρεται να πήρε 1.000.000 δολάρια για τέσσερα ολόκληρα λεπτά! Η ηθοποιός είχε θέσει κάποιους όρους για την επιστροφή της στη σειρά καθώς ήθελε την Πατρίτσια Φιλντς να την ντύσει αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Όπως αναφέρει το Varierty, η ηθοποιός εμφανίστηκε στα γυρίσματα τον Μάρτιο και γύρισε τις σκηνές της για τη σειρά “And Just Like That” χωρίς να μιλήσει ή να δει κάποιες από τις συμπρωταγωνίστριες της. Μίλησε μόνο με τον σκηνοθέτη και μετά έφυγε από το πλατό.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για μια ενδεχόμενη πλήρη επιστροφή στη σειρά και έχει αποκλείσει κάθε σενάριο διότι θέλει να προχωρήσει στη ζωή της όσο αφορά την υποκριτική.

Τσέκαρε και αυτά: